Szeptember 7.

Kos
III. 21.-IV. 19.
Ma kissé “elvarázsolt” hangulatban ébredt és ez egész nap folytatódik, ám ennek ellenére egy halom unalmas, “földi” teendőt is el kell végeznie, ezért jobb, ha koncentrál kicsit. Ez a tevékenység előhozhatja művészi adottságait.

Bika
IV. 20.–V. 20.
A mai nap cselekvéseit nem a saját vágyai, hanem az élet, a fennálló helyzet diktálja. Viszont vigasztalja a tudat, hogy minden “papírmunkáját” sikerül befejeznie, méghozzá igencsak sikeresen. Mostanában ne váltson munkahelyet, tartson ki.

Ikrek
V. 21.–VI. 21.
Fennáll a veszélye annak, hogy egy egyszerű véleménykülönbségből egészen hosszú időre teljes elidegenedés jön létre egy önhöz közel álló személlyel. Igyekezzen tompítani a mondanivalóját, akkor is, ha nem szeretne valótlant állítani.

Rák
VI. 22.–VII. 22.
Semmit se erőltessen, hiába érzi úgy, hogy most érdemes ütni a vasat. A csillagok nyugalomra intik, hiszen lesz még hasonló, kiváló alkalom, hogy teljesüljenek a céljai, a kívánságai. Addig is készüljön és közben várjon türelmesen.

Oroszlán
VII. 23.–VIII. 22.
Kiváló időszak az elveszett, esetleg lejárt papírjai pótlására vagy megújítására, illetve mostanában sikerrel járhat jogi ügyei megoldásában is. Magabiztosabbá vált, ami kisebb pletykaáradatot von maga után, ám ezzel ne foglalkozzon.

Szűz
VIII. 23.–IX. 22.
Senki sem tud ma hatni az ön véleményére, legyen az bármilyen erős jellem is. Gondolatai a személyes jövőjén járnak, ennek köszönhetően egészen vakmerő ötletek pattannak ki a fejéből, melyeket igyekszik teljes gőzzel megvalósítani.

Mérleg
IX. 23.–X. 22.
Jó alkalom adódhat az üzleti életében, de legyen óvatos! Az elhamarkodott döntések ellen a legjobb a körültekintő hozzáállás, nehogy hatalmas pénzügyi veszteségek érjék. Tegye el későbbre a rizikósnak tűnő szerződések aláírását.

Skorpió
X. 23.–XI. 21.
Nem várt kiadások bosszantják fel, illetve elkeseredhet néhány szerette meggondolatlan cselekedete miatt, amelyeket azonban könnyen tisztázni fognak. Higgye el, senki sem akarta direkt bosszantani. Egy kis párbeszéd sok mindenen átlendíthet.

Nyilas
XI. 22.–XII. 21.
Erős megérzései vannak a mai napon, szinte sorozatban jönnek a látomásai azokkal a dolgokkal kapcsolatban, amelyek még meg sem történtek. Elutasító lesz a partnerével, inkább befelé fordul. Nagy viták nem várhatóak, de némi feszültség igen.

Bak
XII. 22.–I 19.
Minden fizikai és lelki erejét vesse be, így sikeresebben oldhatja meg a nehézségeit. Kiváló hangulata és a kellő harci szellem megadja önnek azt az erőt, lendületet, amely segít a felmerült bonyodalmak kisimításában.

Vízöntő
I. 20.–II 18.
Körömszakadtáig ragaszkodik az igazához, ezért kész akár messzemenő vitákba is bonyolódni, pedig egyáltalán nem közömbös az ön számára, hogy mások hogyan vélekednek önről. Munkahelyén eljött a megnövekedett feladatok ideje, amelyekkel azonban sikerrel birkózik.

Halak
II. 19.–III. 20.
Új szakasz jöhet az életében, köszönhetően egy igencsak őszinte beszélgetésnek. Végre meg lehet vitatni az eddigi nézeteltéréseket, amelyekre ugyan nem rögtön találják a megoldást, de legalább sikerült békés útra terelni az elmérgesedett viszonyt.

Szeptember 8.

Kos
III. 21.-IV. 19.
Szívesen meghallgatja mások gondjait, sőt, mivel érzékenyen érintik, megpróbál segíteni. Ez a hónap a nyitottság és megértés jegyében telik. Valahogy könnyebben átlátja a problémákat és hatékonyabban tud rájuk reagálni.

Bika
IV. 20.–V. 20.
Ha van valami az életében, ami már régóta másképpen működik, hogy ahogyan azt szeretné, most változtathat rajta, a csillagok segítenek benne. Van viszont egy “tartozása”amelyről nem tanácsos elfeledkezni. A halogatás rossz módszer.

Ikrek
V. 21.–VI. 21.
Minden kötelezettségét, fontos tennivalóját rögzítse egy határidő naplóba, legyen az egy sima notesz vagy egy számítógép, hiszen a szeptember rengeteg változást és feladatot hozott az ön és a családja életébe. Pontosság – fél egészség.

Rák
VI. 22.–VII. 22.
Az amúgy is családcentrikus Rák ma még nagyobb figyelemmel képes hallgatni a párja meglátásait, ötleteit, ez pedig óriási összhangot teremt önök között. Az, hogy végre újra egy hullámhosszra kerültek, igazán romantikus estét ígér.

Oroszlán
VII. 23.–VIII. 22.
Kidolgozott, naprakész tervekkel álljon a partnere elé, amennyiben üzleti tárgyalásra készül vele. Ne bízza a véletlenre a beszélgetés menetét. Diktálja ön a feltételeket, így mindenki jobban jár, hiszen remek elképzelései vannak.

Szűz
VIII. 23.–IX. 22.
Mostanában egy rég látott, az ön számára régebben kedves ember sokat, talán túl sokat is járt a fejében. Szeretne újra személyesen is találkozni, beszélni ezzel az emberrel, de ez bonyodalmakat okozhat az életében. Vigyázzon mit lép.

Mérleg
IX. 23.–X. 22.
Kivételesen nagy kedve támadt mostanában a vitákhoz, bármilyen helyzetben, de akár a versengéshez is. A kereskedelemben dolgozók sikert sikerre halmoznak a következő időszakban.
Mivel őszintén szereti az embereket, ők is viszont szeretik önt.

Skorpió
X. 23.–XI. 21.
Kezdődő vagy már meglévő depresszióra kiváló segítség a sport. Keressen magának egy sportágat, amit szívesen művel, mert ez nagy szolgálatot tehet a testének és a lelkének is. A problémák feldolgozása fontos, különben az elfojtások miatt jöhetnek a betegségek.

Nyilas
XI. 22.–XII. 21.
Komoly sikerek várják az ingatlanokkal kapcsolatos ügyleteiben, végre eljön a pillanat, amelyre már több hónapja vár. Az új otthonát úgy alakítsa, hogy a kikapcsolódás és a harmónia nagy hangsúlyt kapjon. Ha megteheti, ruházzon be egy jakuzzira.

Bak
XII. 22.–I 19.
Legyen büszke az otthonára, akkor is, ha ne éppen a mai divatnak megfelelő a berendezése! A stílus nem pénz kérdése, a kreativitást pedig a többség értékeli. A barátai hálásak lesznek a szép, együtt töltött, beszélgetős estékért.

Vízöntő
I. 20.–II 18.
Viták kísérhetik a “mamahotelban” élőket, mivel úgy érzik, hogy a szüleik még mindig kisgyermekként kezelik őket, nem bíznak a döntéseikben. Ha eljött a saját lakás vásárlásának az ideje, nyugodtan vágjanak bele, minden adott egy jó vételhez.

Halak
II. 19.–III. 20.
Előfordulhat, hogy a család nem igazán támogatja a munkavállalással kapcsolatos jövőbeni terveit, pedig sikerrel kecsegtet az út. Az elején megtörténhet, hogy kérnie kell hozzátartozói anyagi segítségét, ám ez csak rövid ideig fog tartani.

[most_read_articles]