Legyenek óvatosak az Oroszlánok, most könnyen lebukhatnak!





Az erős kapcsolatban élő Oroszlánok meg sem érzik a mostani bolygóhatásokat, de ha amúgy is válságban vannak, akkor bizony most ez tovább mélyül. Nem tesz jót a házasságuknak, ha az otthoni viharok elől titkos kapcsolatban keres megértést.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.11.25.
horoszkóp

Horoszkóp

2021. november 25.

 

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma elégedett lehet önmagával, mert mindig egy lépéssel az események előtt jár, így nagyszerűen ki tudja használni a változással járó pillanatnyi felfordulást, tétovaságot. Főleg, mivel ön mindig tettre kész, és gyors energiák birtokában van.

 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Általában nagyon fontos önnek az igazság, most mégis azt javasoljuk, ne állon ki mások igazáért, ne harcoljon keményen a főnökséggel a kollégák érdekében! Lehet, hogy ma sikerül elérni, amit szeretne, de közben elveszíti főnöke bizalmát.

 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A mai nap különösen a magánéletében hoz szerencsét, és nemcsak a kedvesével alakul jól a kapcsolata, hanem örülhet az emberek szeretetének is. Mások megbecsülése pedig jót tesz az önérzetének is.

 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Nem lehet már ennyi mindent csinálni egyszerre, mint amivel ön próbálkozik! Ha valóban szeretne megfelelni az elvárásoknak, akkor készítsen ütemtervet, szelektálja a tennivalókat, és csak a legfontosabbakra koncentráljon.

 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Az erős kapcsolatban élő Oroszlánok meg sem érzik a mostani bolygóhatásokat, de ha amúgy is válságban vannak, akkor bizony most ez tovább mélyül. Egyáltalán nem tesz jót a házasságának, ha az otthoni viharok elől titkos kapcsolatban keres vigasztalást, megértést. Ha nem vigyáz, le fog bukni.

 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Környezetében váratlan események történnek, melyeknek nem örül. Ezzel kapcsolatos helytelenítő véleményének mégse adjon hangot, mert félreérthetik. Jobb, ha most csak és kizárólag a saját ügyeivel törődik.

 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ne hagyja, hogy a körülmények magukkal sodorják, álljon a sarkára. Döntéseiben legyen határozott. A szerelmi ügyek lekötik gondolatát és figyelmét, és közben hajlamos hagyni, hogy csak úgy maguktól alakuljanak a dolgok.

 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Érdemes ma társasági életet élni, és többet forgolódni az emberek között. Akiket most megnyer magának, azok támogatására hosszú távon számíthat. Ma semmi nem kerülheti el a figyelmét, szokatlanul éleslátó. Jobban ki is tudja aknázni a lehetőségeket.

 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Rámenős és akaratos, mindent megmozgatni képes a céljai érdekében: nagyon jól teszi, mert most mindent elérhet. Csak arra kell figyelnie, nehogy megsértsen valakit az érzékenységében.

 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ha mindenkiben csalódnia is kell, a barátai nem hagyják el, rájuk mindig számíthat. Ne keresse hát a csalódást, hanem bízzon abban, akire valóban számíthat. A társa, minden különcsége ellenére ön mellett van.

 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Szép reményekkel teli időszak előtt áll. Csakis önön múlik, hogy ezekből a reményekből mennyit teljesít be. A lehetőségeket nemcsak észrevennie kell, de meg is kell ragadnia őket. Erre itt van a mai nap.

 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Nagy változások előtt áll, és ezt talán már érzi is. Semmi sem mehet úgy, ahogy eddig volt. Ne ijedjen meg, ez jó. Az volna rossz, ha nem változna semmi. Hogy ezek a változások pozitívak legyenek, ahhoz vegye alapul lelki derűjét. Az állatok segítenek ebben.





Ezeket olvastad már?
Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás