Kos
III. 21.–IV. 20.
A heves érzelmek helyét a mélyebb, magasabb szintű szerelem veszi át. Bármi is történt a múltban, bocsásd meg magadnak, engedd el ezeket a rossz emlékeket, és hagyd, hogy boldog időszak következzen az életedben. Nyisd meg a szívedet! Jó úton jársz!

Bika
IV. 21.–V. 20.
Légy visszafogottabb és hálásabb a jelenlegi helyzetedért! Ne követeld a kedvesedtől, hogy hozza le a csillagokat is az égről, mert csak megbántod vele. Amint alkalma lesz, követelőzés nélkül is megteszi. Péntekre vagy szombatra szervezz inkább egy meglepetésrandit!

Fotó: Shutterstock

Ikrek
V. 21.–VI. 21.
Az elkövetkezendő időszakban valószínűleg választanod kell a nyugalom vagy a mindent elsöprő szerelem között. A csillagok azt üzenik: válaszd inkább a szerelmet! Ne ijedj meg az akadályoktól, az élet elhozza neked, amire már régóta vágytál!

Rák
VI. 22.–VII. 22.
Sok figyelmet kapsz a napokban a másik nem képviselőitől, ami a szerelmednek nem igazán tetszik majd és ezt szóvá is teszi. Valószínűleg vár rátok egy komolyabb beszélgetés is, de ne izgulj! Jól fog végződni! A vasárnap kiváló a szeretetteljes együttléthez!

Oroszlán
VII. 23.–VIII. 23.
Ne félj a változástól, az ismerkedéstől, az új dolgok kipróbálásától! A környezeted most érdekesnek, csábítónak, intelligensnek és titokzatosnak talál, ami a malmodra hajtja a vizet. Ne hagyd ki a boldogságodat! Igazán megérdemled!

horoszkóp

Fotó: Shutterstock

Szűz
VIII. 24.–IX. 23.
Nyugalommal és jó hangulattal ajándékoz meg ez a hét, amit élvezel. Folyamatos figyelem és törődés vesz körül, amit próbálj meg jobban értékelni, és ezt szóban is elmondani a kedvesednek. Ne sértsd meg őt az igényeiddel! Próbáljátok együtt tölteni a hétvégét!

Mérleg
IX. 24.–X. 23.
Jobbra fordul a szerelmi életed, ugyanis újra fellobban a szerelem közted és egy régi szerelmed között. Szenvedélyes, romantikus időszak következhet, ha te is akarod, és te is engeded. A péntek este szívből jövő beszélgetéssel zárulhat.

Skorpió
X. 24.–XI. 22.
Nyerhetsz a szerelmi lottón, de vállalnod kell a kockázatot. És igen, jól érzed, már megtaláltad a nagy Őt, a boldogságot, ám ahhoz, hogy ez a szerelem beteljesedjen, komoly lépésekre kell szánnod magad. Lehet, hogy teljesen új helyre kell költöznöd.

Nyilas
XI. 23.–XII. 21.
Próbálj meg nem megsértődni a kedvesedre, mert valóban nem tud annyi időt veled tölteni mostanában, mint ahogyan azt szeretné és szeretnéd. Légy megértőbb, toleránsabb. A pénteki randevútok kifejezetten idillinek ígérkezik.

horoszkóp

Fotó: Shutterstock

Bak
XII. 22.–I. 20.
Kissé zárkózottabb és visszafogottabb viselkedést tapasztalsz a szerelmed irányából, ám ezt nem érdemes magadra venned! Most egy ilyen időszaka van, nem neked szól! Csütörtökön fordulat várható és visszakapod a „régi” kedvesedet, csak légy türelmes!

Vízöntő
I. 21.–II. 19.
Ezen a héten teljes pompádban tudod megmutatni magadat minden oldaladról! Használd ki ezt az előnyös időszakot, légy nyitott az új emberek irányába! Járj nyitott szemmel és szívvel, és vésd az eszedbe: a szíveddel válassz, ne a haszon lebegjen a szemed előtt!

Halak
II. 20.–III. 20.
Sorsforduló lehet az életedben ez a hét, hiszen a szerencse és a szerelem is melléd áll. Használd ki ezt a kedvező időszakot, próbáljátok minél jobban megismerni egymást, de ha teheted, még ne nagyon beszélj a kapcsolatról senkinek!