Ezek a csillagjegyek találhatnak szerelemre a héten! Mutatjuk a heti horoszkópot





Ahhoz, hogy végre izgalmas, szerelmes élete legyen a Skorpiónak, kockáztatnia kell. Lépj ki a komfortzónádból és megváltozhat minden!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.10.26.
horoszkóp

Kos

III. 21.–IV. 20.

A heves érzelmek helyét a mélyebb, magasabb szintű szerelem veszi át. Bármi is történt a múltban, bocsásd meg magadnak, engedd el ezeket a rossz emlékeket, és hagyd, hogy boldog időszak következzen az életedben. Nyisd meg a szívedet! Jó úton jársz!

Bika

IV. 21.–V. 20.

Légy visszafogottabb és hálásabb a jelenlegi helyzetedért! Ne követeld a kedvesedtől, hogy hozza le a csillagokat is az égről, mert csak megbántod vele. Amint alkalma lesz, követelőzés nélkül is megteszi. Péntekre vagy szombatra szervezz inkább egy meglepetésrandit!

Fotó: Shutterstock

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Az elkövetkezendő időszakban valószínűleg választanod kell a nyugalom vagy a mindent elsöprő szerelem között. A csillagok azt üzenik: válaszd inkább a szerelmet! Ne ijedj meg az akadályoktól, az élet elhozza neked, amire már régóta vágytál!

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Sok figyelmet kapsz a napokban a másik nem képviselőitől, ami a szerelmednek nem igazán tetszik majd és ezt szóvá is teszi. Valószínűleg vár rátok egy komolyabb beszélgetés is, de ne izgulj! Jól fog végződni! A vasárnap kiváló a szeretetteljes együttléthez!

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Ne félj a változástól, az ismerkedéstől, az új dolgok kipróbálásától! A környezeted most érdekesnek, csábítónak, intelligensnek és titokzatosnak talál, ami a malmodra hajtja a vizet. Ne hagyd ki a boldogságodat! Igazán megérdemled!

Fotó: Shutterstock

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Nyugalommal és jó hangulattal ajándékoz meg ez a hét, amit élvezel. Folyamatos figyelem és törődés vesz körül, amit próbálj meg jobban értékelni, és ezt szóban is elmondani a kedvesednek. Ne sértsd meg őt az igényeiddel! Próbáljátok együtt tölteni a hétvégét!

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Jobbra fordul a szerelmi életed, ugyanis újra fellobban a szerelem közted és egy régi szerelmed között. Szenvedélyes, romantikus időszak következhet, ha te is akarod, és te is engeded. A péntek este szívből jövő beszélgetéssel zárulhat.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Nyerhetsz a szerelmi lottón, de vállalnod kell a kockázatot. És igen, jól érzed, már megtaláltad a nagy Őt, a boldogságot, ám ahhoz, hogy ez a szerelem beteljesedjen, komoly lépésekre kell szánnod magad. Lehet, hogy teljesen új helyre kell költöznöd.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Próbálj meg nem megsértődni a kedvesedre, mert valóban nem tud annyi időt veled tölteni mostanában, mint ahogyan azt szeretné és szeretnéd. Légy megértőbb, toleránsabb. A pénteki randevútok kifejezetten idillinek ígérkezik.

Fotó: Shutterstock

Bak

XII. 22.–I. 20.

Kissé zárkózottabb és visszafogottabb viselkedést tapasztalsz a szerelmed irányából, ám ezt nem érdemes magadra venned! Most egy ilyen időszaka van, nem neked szól! Csütörtökön fordulat várható és visszakapod a „régi” kedvesedet, csak légy türelmes!

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Ezen a héten teljes pompádban tudod megmutatni magadat minden oldaladról! Használd ki ezt az előnyös időszakot, légy nyitott az új emberek irányába! Járj nyitott szemmel és szívvel, és vésd az eszedbe: a szíveddel válassz, ne a haszon lebegjen a szemed előtt!

Halak

II. 20.–III. 20.

Sorsforduló lehet az életedben ez a hét, hiszen a szerencse és a szerelem is melléd áll. Használd ki ezt a kedvező időszakot, próbáljátok minél jobban megismerni egymást, de ha teheted, még ne nagyon beszélj a kapcsolatról senkinek!





Ezeket olvastad már?
61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

Egyes savlekötők durván megnövelhetik a migrén kockázatát – egy új tanulmány szerint

Egyes savlekötők durván megnövelhetik a migrén kockázatát – egy új tanulmány szerint

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás