Kos
III. 21.–IV. 20.
A hipochondria nem túl könnyű tulajdonság, hiszen nemcsak a saját, de a mások életét is megnehezíted vele. Érdemes lenne a kitalált betegségek helyett elmenni az orvoshoz, hogy ott állapítsák meg, mitől is szenvedsz már hónapok óta. Csak bizalom kellene, anélkül szinte lehetetlen élni a hétköznapokat. Ne akarj mindent kontrollálni!

Bika
IV. 21.–V. 20.
Zsörtölődés és más hibáztatása helyett nézz magadba! Mi vezetett oda, hogy lelkileg és fizikailag is ennyire rossz állapotba kerültél? Szállj magadba, és alaposan gondold végig az életedet! Ha hajlandó vagy abbahagyni azokat a dolgokat, amelyek megbetegítettek, úgy pár lépéssel előrébb leszel. Vigyázz, mert a partnered a kedvességre vevő, a féltékenykedéseddel csak elriasztod.

Ikrek
V. 21.–VI. 21.
Nehéz napjaid vannak, azt senki sem vitatja, úgy érzed néha, hogy már nem bírod elviselni azt a sok terhet, amit az élet rótt rád, de te csak bízz, tarts ki, és ne add fel! Kedvesed is értékeli, hogy ilyen sok mindent hajlandó vagy megtenni a családért, kettőtökért. Már csak pár nap, és könnyebb lesz minden. A sok munka után jöhet a kikapcsolódás, a kirándulás! Szerelemre fel! Te vagy a mindene! Hidd el!

horoszkóp

(Fotó: Shutterstock)

Rák
VI. 22.–VII. 22.
Néha van az úgy, hogy nem érzed fontosnak magadat, mert a kedvesed nem szentel annyi figyelmet neked, mint korábban. Ahelyett azonban, hogy elkeserednél, szedd össze minden együttérzésedet, legjobb ötleteidet és csábítsd el újra a Nagy Őt! Neked is bőven tenni kell ezért a kapcsolatért, nem szabad megvárni, hogy mindent a másik oldjon meg. Rajtad a sor, dobd be magad!

Oroszlán
VII. 23.–VIII. 23.
Jól érzed magadat az új munkahelyeden, ezért rengeteget mosolyogsz, szívesen teszed, amit kell, ez pedig magához vonzza az embereket. Pár hét alatt több rajongód is lett. Szinte fürdesz a bókokban, elismerésekben. Van valaki, aki felkeltette az érdeklődésedet, szinte várod, hogy megjelenjen, újra és újra találkozzatok. Ezt hívják veszélyes vizeknek. Egyedülállóknak kiváló lehetőség, kapcsolatban élőknek necces.

Szűz
VIII. 24.–IX. 23.
Egyedül maradtál egy ideje, és mostanában az online ismerkedést választottad. Van valaki, aki nagyon is tetszik, ígéretesnek tűnik, ezért szinte mindennap beszélgettek. Mielőtt belelovalnád magad az ő tökéletességébe, kérj egy találkozót! Személyesen minden más. Felmérheted, hogy valóban ő e az az ember, akire érdemes ennyi időt szánni.

horoszkóp

Fotó: Shutterstock

Mérleg
IX. 24.–X. 23.
Kedvesed elég ronda módon hátrált ki a kapcsolatotokból, most viszont úgy tűnik, rájött, hogy hibát követett el. Minden módon próbál visszahódítani, aminek örülsz ugyan, de már nem hiszel neki, hiszen nagyon megégetted magad. Aki ennyire kegyetlenül tud veled bánni, ha már nem tart érdekesnek, azzal nem biztos, hogy újra össze kell kötni az életedet.

Skorpió
X. 24.–XI. 22.
Szerelmes időszakod van, végre boldognak érzed magad, hiszen minden jel arra utal, hogy megtaláltad azt, akit hosszú ideje kerestél. Most minden rendben van körülötted, értékeld hát ezt az időszakot! Természetesen vannak apróbb problémák, amelyeket meg kell oldanod, de ez nem a világ vége. Van melletted valaki, aki szeret, véd, támogat, ez adjon erőt a mindennapokhoz!

Nyilas
XI. 23.–XII. 21.
Szemezgettek egy ideje valakivel, aki valószínűleg fel fogja forgatni az életedet, méghozzá fenekestül, de csak akkor, ha te is akarod. Mostanában nem vagy boldog, ezért szeretnél változtatni az életeden. Ha belevágsz, eleinte nem lesz könnyű, de a végén talán megéri majd a sok erőfeszítés, az átmeneti lemondás az eddigi kényelmedről. Az új dolgokért tenni kell, a komfortzónát el kell hagyni.

Fotó: Shutterstock

Bak
XII. 22.–I. 20.
Új kis életet hozhat ez a pár hónap, persze, ha te is akarod! Ha gyermekáldásra vágytok a pároddal, soha jobb idő nem lesz a „kivitelezésre”! A csillagok mellettetek állnak és segítik a vágyaitokat. Ha pedig ez a dolog még várat magára, jobb, ha nagyon vigyáztok! A lényeg, hogy figyeljetek egymásra, tiszteljétek a másik gondolatait, elképzeléseit!

Vízöntő
I. 21.–II. 19.
Hirtelen sok lett a szabadság! A szerelmed sokat dolgozik, neked pedig alig van tennivalód mostanában, ami azzal jár, hogy szabadon kószálhatsz bárhová, anélkül, hogy el kellene számolnod a szabadidőddel. Ez egy jó dolog, de ne feledd: korábban ez a nagy szabadság majdnem szakításhoz vezetett! A kísértések nem mindig azért vannak, hogy kihasználjuk őket!

Halak
II. 20.–III. 20.
A barátok néha sajnos nem csak jönnek, mennek is. Csalódott vagy, mert úgy érzed, mindent megtettél a barátságotokért, de a hála elmaradt. Ez egy ilyen műfaj! Ha nem vársz cserébe semmit a jóságodért, akkor nem is tudsz majd csalódni. Az emberek sajnos nem mindig mondják azt, amit valójában gondolnak, te pedig néha talán túl őszinte vagy. Ne add ki magad könnyen! Maradjanak titkaid!