A Halak csillagjegyű ma rengeteg szeretgetést fog kapni





Fergeteges vasárnap elé néznek a Halak, de hiába a sok ajnározás, valami mégsem lesz kerek.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.10.17.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Már megint a szokott önfejűségét hozza, amin nem is csodálkoznak azok, akik megszokták akaratosságát. Talán néha nem ártana, ha látnák önön is a kompromisszumkészséget, a türelmet. Nehogy elveszítsen egy barátot!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Nem kellene mindenki gondját a vállára vennie. Nem is tudná mások életét megoldani. A segítség nem abban van, hogy ön tesz helyettük meg valamit, hanem, hogy segít megtalálni a helyes utat. De azt sem ön mondja meg!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A mai viselkedésével sok fejtörést okozhat a családjának. Egyszerűen képtelenek megérteni, hogy mit is akar elérni. Talán maga sem tudja. Egy biztos, a morgolódás, zsörtölődés nem segíti ahhoz, hogy közelebb kerüljön a megoldáshoz.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Váratlan látogatója jöhet. Sajna nem biztos, hogy örülni fog neki, mert a rokonsággal mostanában hadilábon állhat. Azért várja meg, hogy mi sül ki belőle. Lehet, hogy a véleményét is megváltoztatja ez a mai látogatás.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A mai nap a nagy kinyilatkoztatások napja lehet. Akár ön, akár a kedvese, vagy valamelyik másik családtag tesz meg egy bizonyos bejelentést, biztos lehet benne, hogy az ütős lesz. De inkább jó, mint rossz értelemben.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ön szereti halogatni a döntéseket. Inkább mindent megtesz azért, hogy a jelenlegi helyzetet fenntartsa, de nem akar változtatni. A kérdés csak az, hogy ezért mennyi személyes áldozatot kell hoznia. Nehogy teljesen felőrölje magát!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma ismét békésnek és nyugodtnak érzi magát. Senki és semmi nem is tudja kibillenteni ebből az állapotából, aminek köszönhetően szerencsés jó hatással van a családjára, a gyerekeire is. Az otthona a béke szigete – mint általában.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A házas- és vetélytárs elleni küzdelemben legyen ön az elegánsabb. Többet nyom a latban a nagyvonalúsága, mint a sérelmek, hibák kicsinyes felhánytorgatása. És önmagának is fontos, hogy emelkedett lélekkel éljen.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Jól alakulhat a hétvégéje, habár talán kicsit másképp, mint azt előre eltervezte volna. Na de sebaj, ön Nyilas, azaz tüzes és változékony, ezért a legjobban a spontán dolgokat élvezi. Zajlik az élet, végre történik valami.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ha úgy érzi, hogy csak az unalmas rutin irányítja a napjait, akkor tegyen valamit a változás érdekében. Ha kapcsolata, munkája kiüresedett, akkor vigyen ön változatosságot bele. A kezdeményezése ma meghallgatásra talál.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ha ön magányos, akkor bízhat a rövidesen közelgő szerelemben. Ám ha már van valakije, akkor ne kockáztasson. A közeljövőben megszaporodhatnak a csábító lehetőségek ön körül. Az édes élet azonban mellékhatásokkal járhat.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Kellemes napra számíthat: mindenki, aki a környezetében van, önt ajnározza, szeretgeti, kedvében járhat. Talán már unalmas is, hogy ennyire küzdelem nélkül szerethet? Nem, ne akarja ezt elveszíteni, viszonozza inkább!





Ezeket olvastad már?
61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

Egyes savlekötők durván megnövelhetik a migrén kockázatát – egy új tanulmány szerint

Egyes savlekötők durván megnövelhetik a migrén kockázatát – egy új tanulmány szerint

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás