Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Már megint a szokott önfejűségét hozza, amin nem is csodálkoznak azok, akik megszokták akaratosságát. Talán néha nem ártana, ha látnák önön is a kompromisszumkészséget, a türelmet. Nehogy elveszítsen egy barátot!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Nem kellene mindenki gondját a vállára vennie. Nem is tudná mások életét megoldani. A segítség nem abban van, hogy ön tesz helyettük meg valamit, hanem, hogy segít megtalálni a helyes utat. De azt sem ön mondja meg!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A mai viselkedésével sok fejtörést okozhat a családjának. Egyszerűen képtelenek megérteni, hogy mit is akar elérni. Talán maga sem tudja. Egy biztos, a morgolódás, zsörtölődés nem segíti ahhoz, hogy közelebb kerüljön a megoldáshoz.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Váratlan látogatója jöhet. Sajna nem biztos, hogy örülni fog neki, mert a rokonsággal mostanában hadilábon állhat. Azért várja meg, hogy mi sül ki belőle. Lehet, hogy a véleményét is megváltoztatja ez a mai látogatás.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A mai nap a nagy kinyilatkoztatások napja lehet. Akár ön, akár a kedvese, vagy valamelyik másik családtag tesz meg egy bizonyos bejelentést, biztos lehet benne, hogy az ütős lesz. De inkább jó, mint rossz értelemben.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ön szereti halogatni a döntéseket. Inkább mindent megtesz azért, hogy a jelenlegi helyzetet fenntartsa, de nem akar változtatni. A kérdés csak az, hogy ezért mennyi személyes áldozatot kell hoznia. Nehogy teljesen felőrölje magát!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma ismét békésnek és nyugodtnak érzi magát. Senki és semmi nem is tudja kibillenteni ebből az állapotából, aminek köszönhetően szerencsés jó hatással van a családjára, a gyerekeire is. Az otthona a béke szigete – mint általában.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A házas- és vetélytárs elleni küzdelemben legyen ön az elegánsabb. Többet nyom a latban a nagyvonalúsága, mint a sérelmek, hibák kicsinyes felhánytorgatása. És önmagának is fontos, hogy emelkedett lélekkel éljen.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Jól alakulhat a hétvégéje, habár talán kicsit másképp, mint azt előre eltervezte volna. Na de sebaj, ön Nyilas, azaz tüzes és változékony, ezért a legjobban a spontán dolgokat élvezi. Zajlik az élet, végre történik valami.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ha úgy érzi, hogy csak az unalmas rutin irányítja a napjait, akkor tegyen valamit a változás érdekében. Ha kapcsolata, munkája kiüresedett, akkor vigyen ön változatosságot bele. A kezdeményezése ma meghallgatásra talál.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ha ön magányos, akkor bízhat a rövidesen közelgő szerelemben. Ám ha már van valakije, akkor ne kockáztasson. A közeljövőben megszaporodhatnak a csábító lehetőségek ön körül. Az édes élet azonban mellékhatásokkal járhat.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Kellemes napra számíthat: mindenki, aki a környezetében van, önt ajnározza, szeretgeti, kedvében járhat. Talán már unalmas is, hogy ennyire küzdelem nélkül szerethet? Nem, ne akarja ezt elveszíteni, viszonozza inkább!