RETRO RÁDIÓ

Tiltott szerelem! A Halak szíve ma lángra lobban





Nagyon nehéz helyzetben találhatja magát a Halak szülötte. Rossz emberbe szerethet bele, emiatt erősen megütheti a bokáját.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.07.12.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Az volna a legjobb, ha a mai napot még a kikapcsolódásnak szentelhetné. Talán észre is veszi magán, hogy a megszokottnál lassabban tudja végezni a dolgait, folytonosan elkalandozik, ábrándozik. Az esze máshol jár, ott, ahol a szíve.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Tegye végre félre a csip-csup problémáit, és ne bosszankodjon olyasmiken, amik felett nincs hatalma. Ha olyasmivel foglalkozik, amire hatni is tud, sokkal elégedettebben fogja zárni ezt a mai napot. Az estéje is különleges lehet.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ön próbál nagyon laza társnak mutatkozni, de amilyen szabadságot a társa követel magának, az már önnek is több mint sok lehet. A mai napon is sokkhatásként éri a kedvese egy tette. De holnapra már túlteszi magát a dolgon.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Egy közeli rokonnal kerülhet pénzügyileg is kapcsolatba. Ne féljen akár kölcsön adni, akár kölcsönkérni. Végül is kik segítenének egymáson, ha nem pont a rokonok. A kérdés csak az, hogy mekkora összegről van szó. Legyen mértékletes!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Egy váratlan esemény megakadályozhatja önt valamely terve kivitelezésében. Ne adja fel, de próbálja meg kissé módosítani. A sors csak próbára teszi a reflexeit, de nem kell attól tartania, hogy el is vágja attól, amit szeretne.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Találkozhat egy rég látott ismerőssel, és ez új és izgalmas lehetőségeket hoz az életébe. Talán kiderülhet az illetőről, hogy egészen más, mint amilyennek megismerte őt. Sokkal érdekesebb és tartalmasabb kapcsolatot rejtő.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ha ön még magányos, a mai napon nem bírja tovább, komolyan keresni kezdi a társát. Ehhez még akár valamilyen közvetítő segítségét is igénybe veheti. A személyes barát jobb, mint az internet. Főleg, ha van már jelöltje.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma szüksége lesz az élettapasztalatára és jó emberismeretére ahhoz, hogy el tudja dönteni, kinek is van igaza, egy az ismerősei, barátai között kirobbant vitában. Nem fogja megúszni a döntőbíró szerepét.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ön általában nagyvonalúan kezeli az igazsággal és hazugsággal kapcsolatos kérdéseket. Egyszerűen úgy dönt, hogy önnek igaza van. A valóság tényeit azonban még ön sem hagyhatja egészen figyelmen kívül.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A mai napon fontos találkozóra kerülhet sor, ami nagyban befolyásolja később a sorsa jobbra fordulását. Mivel nem tudja, hogy kitől is remélheti ezt pontosan, ma ne mondjon le semmilyen találkozót!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ha valaki titkot bízott önre, akkor azt tilos továbbadnia. Ha ön szakmai titkot őriz, akkor százszorosan igaz ez a kötelezettsége. Ha ma megszegi a titoktartási szabályt, a későbbiekben nagyon megbánhatja e tettét.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Még magának sem akarja bevallani, de kezd szerelemre gyúlni egy kollégája iránt. Előfordulhat azonban, hogy mindketten elkötelezettek már. Ha komollyá válik a dolog, akkor aztán minden borulhat. Ezt vegye számításba!





Ezeket olvastad már?
Feláras lesz az árnyék a magyarok körében népszerű ország vendéglátóhelyein

Feláras lesz az árnyék a magyarok körében népszerű ország vendéglátóhelyein

Létezik kifejezetten húsvéti könyv? Nagyobb a választék, mint gondolnád!

Létezik kifejezetten húsvéti könyv? Nagyobb a választék, mint gondolnád!

„Egyszerűen a folyosón felejtették, egyetlen orvos sem pillantott rá” – Tamara 12 órát szenvedett magára hagyva a kórház folyosóján, belehalt

„Egyszerűen a folyosón felejtették, egyetlen orvos sem pillantott rá” – Tamara 12 órát szenvedett magára hagyva a kórház folyosóján, belehalt

Ennek a csillagjegynek különösen jól alakulnak a dolgok nagypénteken

Ennek a csillagjegynek különösen jól alakulnak a dolgok nagypénteken

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás