Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Nap ma a Vízöntő jelébe lép. Ma remekül tud csapatban gondolkozni, működni, és képes kompromisszumot is hozni a közös cél érdekében. Eredményes mindenben, ami összefogással elérhető. A magánéletében is kész az áldozatvállalásra.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Párkapcsolatában változást hozhat a mai nap, de az az ön szemléletén is múlik, hogy milyen irányban. Ön nagyon szerencsés és sikeres mostanában, s bizony még a társa is irigyelheti. Próbálja meg elsimítani a feszültséget!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Kevésbé izgatja a mai nap, mint azt esetleg mások gondolnák. Pedig fontos megmérettetésre vagy tárgyalásra kerülhet sor, ám ön különösen higgadtnak bizonyulhat. Épp ez a higgadtság válhat előnyére majd a kellő pillanatban.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Nem várhatja el a kedvesétől, hogy minden titkos vágyát, gondolatát kitalálja. Van, amire önnek kell ráébresztenie. Ha közös jövőt akar vele, akkor meg is lepheti egy pár kitűnő ötletével. Annál vonzóbbnak fogja találni önt.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A Nap a Vízöntő jegyébe lép. Ez felerősíti akaratát, szenvedélyét, tudati, pszichés erőit. Ma szinte bármit elérhet, amit csak kitűz maga elé. Lesz egy-két irigye, akikkel meg kell küzdenie. A nyílt szembenállás működhet!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Fontos megbeszélések, beszélgetések eshetnek meg ma, amiken sorsfordító kérdéseket is érintenek. Nagyon hasznára válik ez, fontos tanulságokat nyer a jövőre nézve.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Véget érnek lassan azok a rossz hangulatok, amelyek eddig gyötörték önt. A mai napon még egy különleges kalandban is része lehet, és ezt leginkább a pozitív életszemléletének és az ebből fakadó kisugárzásának köszönhet.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ismét pörög ön körül az élet, és magának is kénytelen lesz beismerni, hogy valójában ön ezt élvezi, erre vágyott igazán. Ha azt gondolta eddig, hogy lehorgonyozni vágyik, akkor most meg is ijedhet egy adódó lehetőségtől.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ha úgy érzi, nincs egészen a helyén, talán jogos lehet ez az érzés. Meglehet, ön az a fajta ember, akinek az útkeresés, az úton járás fontosabb, mint a megtalálás. Ez jó, amíg nem teljesen öncélú, és nem hibáztat érte másokat.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ön igyekszik megváltozni, és hisz is abban, hogy ezzel együtt a körülményei is megváltoznak majd. Igaza van: a változást csak magán kezdheti meg. Ha bízik az emberekben, pláne, ha szereti is őket, hasonlót kap vissza hamarosan.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A Nap ma a Vízöntő jegyébe lép, és onnan küldi áldásos hatását ön felé. Elemében lesz: csupa olyan szituációt teremt ma ön körül az élet, amiben megcsillanthatja zseniális képességeit, képzelőerejét, eredeti gondolkodását.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Habár úgy tervezte, hogy na, ma mindent kipakol és végre megmondja a magáét valakinek, mire odajut, már inkább a kompromisszumot választja. És milyen jól teszi! Talán, akire haragszik, éppen az ad ma önnek jó lehetőséget valamiben.