Október 27.

 

Kos
III. 21.–IV. 20.
A csillagok állása arra készteti, hogy véget vessen az eddigi, megszokott életének. Elege van a rutinfeladatokból, a mindennapi apróságokból. Szeretne tartalmasabb, gazdagabb életet élni. Itt az idő, hogy belevágjon a rég dédelgetett terveinek a megvalósításába.

Bika
IV. 21.–V. 20.
Muszáj elkezdenie foglalkoznia a pénzügyeivel, legyen szó kölcsönről, adóról vagy éppen biztosításról. Minden rendben fog alakulni, csak el kell intézni a fontos dolgokat. Váratlanul felbukkanhat egy régi kedves vagy egy nagyon rég látott barát, ismerős.

Ikrek
V. 21.–VI. 21.
Bár ön szeret beszélgetni, társasági életet élni, ma valahogy inkább úgy érzi: elbújna, ha megtehetné, de ez sajnos nem fog menni. Próbáljon hát inkább rugalmas lenni, ez sokat lendíthet a napján. Otthon nyugodtan vonuljon félre, csak jelezze, hogy most erre vágyik.

Rák
VI. 22.–VII. 22.
Óriási érzelmek kavarognak önben, amelyeket nehéz titkolnia otthon, éppen ezért jól gondolja át, hogy valóban folytatni kívánja-e ezt a kapcsolatot. Ha így viselkedik, sokáig nem marad titokban ez a „kilengés”, amely mostanában felborzolta az érzelmeit.

Oroszlán
VII. 23.–VIII. 23.
Úgy érzi, az ön oldalára állt a szerencse, és ez elképesztő önbizalommal és kezdeményezőkészséggel ruházza fel. Ez kiváló alkalom arra is, hogy megtárgyaljon valakivel egy kényes kérdést, amelyet eddig került.

Szűz
VIII. 24.–IX. 23.
Amennyiben ön a közelmúltban sokat dolgozott és emiatt több kiváló programról, szórakozási lehetőségről kellett lemondania, akkor itt az idő, hogy bepótolja. Tegyen félre minden megoldandó feladatot és csak a szeretett emberre koncentráljon.

Mérleg
IX. 24.–X. 23.
A párkapcsolatában felmerül egy kérdés, amelyről az első pillanatban mindketten azt gondolják, hogy ez egy rögtön megoldandó, fontos pont, ám messzebbről ránézve a problémára rájönnek, hogy eltúlozták. Higgadtan könnyebb lesz átlépni az akadályt.

Skorpió
X. 24.–XI. 22.
Gyanakvóvá válik a partnerével kapcsolatban és megpróbálja megfejteni a viselkedését. Mielőtt óriási veszekedésbe torkollna a megfigyelési láza, jobb lenne konkrétan rákérdezni arra, ami mostanában vele kapcsolatban bántja vagy zavarja.

Nyilas
XI. 23.–XII. 21.
Ha mostanában nincs hangulata óriási, világmegváltó beszélgetéseket folytatni a partnerével, akkor ne tegye. Mondja el neki, hogy ehhez most nincs kedve, tegyék félre a kényes kérdéseket és pár napig próbáljanak a gondtalan szerelemre koncentrálni.

Bak
XII. 22.–I. 20.
Szeretne elbújni a világ elől, ezért jól teszi, ha délután sétál egy nagyot egyedül. Szellőztesse ki a gondolatait. Hallott egy szaftos pletykát valakiről, akit nagyon kedvel és ez rettentően zavarja, de néha érdemes megvizsgálni, hogy kitől hallotta a hírt.

Vízöntő
I. 21.–II. 19.
Ma egy kedves nőismerősével fog beszélgetni és ez nagy hatással lesz önre. Ez a személy segíteni fog egy fontos döntésben, hiszen együtt, a beszélgetésük során jönnek rá egy fontos információra, amely akár a jövőjére is kihatással lesz.

Halak
II. 20.–III. 20.
Fény derülhet egy titokra az ön életéből, az emberek sokat pletykálnak most önről. Nehéz lesz elviselni a történteket, de próbálja meg a legjobbat kihozni a helyzetből. Szerelmével egyesítsék erőiket és kezdjenek el dolgozni a közös jövőn.

 

Október 28.

 

Kos
III. 21.–IV. 20.
Már egy ideje úgy érzi, könnyebbé szeretné tenni a saját életét. A csillagok szerint jó irányba halad, lassan, de biztosan. Viszont ha elfogyott az energiája, fáradt és ingerlékeny, nyugodtan vegyen ki egy kis szünetet.

Bika
IV. 21.–V. 20.
Elég sok esetben jellemző önre, hogy a szavai és a tettei valahogy nem fedik egymást. A külső szemlélőnek úgy tűnik, hogy ön egy magabiztos zsarnok, aki folyton irányít és kiabál, de ha belelátnának a lelkébe, megértenék: ez segélykiáltás.

Ikrek
V. 21.–VI. 21.
A képzeletünk gyakran sokkal nagyobb erőt és hatalmat tulajdonít másoknak, mint kellene. Így van ez éppen most is. Ne engedje, hogy egy idegen miatt rossz kedve legyen, sőt félelmet érezzen. Ha jobban utánanéz ennek a személynek, rájön, kár volt aggódnia.

Rák
VI. 22.–VII. 22.
Válogassa meg nyugodtan, hogy kit enged magához közel. Ha mostanában tüzetesebben átvizsgálja az ismerettségi körét, talán rádöbben, hogy több olyan személy is van a baráti társaságában, aki nem érdemli meg a figyelmet.

Oroszlán
VII. 23.–VIII. 23.
Az élet most úgy hozza, hogy félre kell állnia és ki kell várnia a sorát. Ezen felesleges mérgelődni. Helyezkedjen inkább megfigyelő pozícióba és onnan várja ki a végkifejletet. Ha siettetné a dolgokat, az úgyis csak rontana a helyzetén.

Szűz
VIII. 24.–IX. 23.
Igaz, hogy ez is egy nehezebb időszak az életében, de ezt más is elmondhatja. A viszontagságok ellenére ne adja fel, inkább erősítse meg magát. A küzdelmének lesz értelme, a végeredményt pedig ön és a családja is élvezni fogják.

Mérleg
IX. 24.–X. 23.
Rengeteg energiát tett valamibe, ami lassan beérik. Még egy kis türelem és következetesség, és a jutalom nem marad el. A társasági élet mostanában egyáltalán nem vonzza önt, inkább az otthon nyugalmát élvezné. Tegye hát.

Skorpió
X. 24.–XI. 22.
Mostanában nyitottabban kommunikál, ez pedig lehetőséget ad arra, hogy tisztázzon több korábbi félreértést, konfliktust. Az exével is sikerül lezárnia eddigi vitáikat és békében elválni. Valaki kritizálni kezdi az ön sponteneitását és vakmerőségét. Hagyja figyelmen kívül.

Nyilas
XI. 23.–XII. 21.
Túlságosan költekező kedvében van, ezért jobb lesz, ha eldugja saját maga elől a bankkártyáját. A közeli családtagjai közül valakinek nagy szüksége van az ön tanácsára. Ne körtönfalazzon, finoman, de határozottan mondja el neki a véleményét.

Bak
XII. 22.–I. 20.
Rengeteg elismerést zsebelhet be a napokban a munkahelyén, amit nyugodtan fogadjon örömmel, büszkeséggel. Ellenfelei irigykedni fognak, de ez az ő problémájuk. Kedvese kissé elfordul öntől, mert úgy érzi, nem avatja be az élete minden részletébe.

Vízöntő
I. 21.–II. 19.
Felesleges küzdeni a kialakult helyzettel, ezt már nem lehet visszacsinálni. Most vonuljon vissza, gyűjtsön erőt és haladjon egy új, kedvezőbb irányba. Kedvesétől nyugodtan kérdezze meg, hogy miért viselkedik ilyen furcsán egy ideje. Legyen nyitott felé.

Halak
II. 20.–III. 20.
Valaki őszintén szeretne segíteni önnek és ezt vegye komolyan. Az ő támogatásával kijuthat a nehéz helyzetből. Gyermekeinek szüksége van a közelségére, igaz, közben a függetlenségükre is. Figyeljen az igényeikre. Házastársi konfliktusai visszahúzódnak kicsit.