Érzelmek viharába keverednek ma a Vízöntők





Csúnya veszekedés elé nézel! Egy jó tanács, a múltat jobb békén hagyni.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.01.13.
horoszkóp

2021. január 13.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Óhatatlanul belekeveredik egy vitába, amiről már a kezdetektől érzi, hogy jobb lett volna kimaradni belőle… Ne is csodálkozzon, ha sértődéssel zárul a veszekedés, nem békével. Sajnos a bolygók is jelzik, hogy elmérgesedik a konfliktus.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A Hold a Bak jegyében jár. Emiatt túlságosan szigorúan viszonyulhat másokhoz, és önmagával szemben is maximális követelményeket támaszt. Alaposan el is fárad estére, de legalább elégedetten zárja a napot.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ha egy kollégája közeledését, próbálkozásait elfogadja ma, az idővel mindkettejük számára igen kellemetlenné, mi több, kínossá válhat. Legyen ön a bölcsebb, különösen, ha a női nemhez tartozik.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Eddig oda tudott figyelni a táplálkozására, de mostanára olyan rohanóvá vált az élete, hogy folyton csak futtában eszik. Nem is csoda, ha elkezdődnek a gyomorgörcsök, hasfájások. A legrosszabb esetben pedig hirtelen hízásnak, vagy fogyásnak indulhat.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Hiába önti ki a szívét a barátjának: ő nem úgy fog reagálni a panaszaira, ahogy azt elvárta volna tőle. Nem ártana azonban legalább felerészben elfogadnia a véleményét. Kívülről tisztábban látja a helyzetét.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A jegy szülötte nem éri be kevesebbel, csak a tökéletessel, és ezt a vonását a Bakban járó Hold tovább erősíti. Ma is addig próbálkozik, amíg maximális eredményt nem ér el, és nem elégszik meg a közepessel.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Csinosnak, sugárzónak érzi ma magát, és ez az érzés, hangulat ki is ül az arcára. Valószínűleg sikerülhet is végre megdobogtatnia annak a szívét, akit már régóta kiszemelt magának.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Nehézkesen mennek ma a dolgok, mikor már végre belelendülne a munkába, valami folyton megzavarja. Ha lehetősége van rá, vonuljon félre dolgozni!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ne tiltakozzon a plusz feladatok ellen, inkább adjon hálát a sorsának, hogy van hol dolgoznia. Ráadásul, ha most jól teljesít, akkor a közeljövőben elő is léptethetik. Ha majd ön lesz a főnök, lesz alkalma más szemszögből értékelni a dolgokat.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma inkább ne kössön semmilyen üzletet: nagy esélye van ugyanis annak, hogy valaki megrövidítse. Egy kisebb, rutin bevásárlás során ezt talán észre sem veszi. De egy jelentősebb tranzakció után súlyos fejfájást okozhat önnek a vesztesége.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Régi dolgok miatt kezd veszekedésbe a párjával. Valóban érdemes felmelegíteni a régi sértéseket? Ha inkább a jövőre koncentrál, és a közös tervekre, akkor javíthat a helyzetén. Ellenkező esetben viszont van esélye rontani rajta.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Vitákra számíthat a mai napon a kollégáival. Szerencsére ön az a fajta ember, aki nemcsak a maga igazát védi, de meglátja a lehetőségeket, a jót a mások gondolataiban, szemléletében is. Így hajlékonyabbnak is bizonyul, mint mások.

További érdekes horoszkópokat és elemzéseket olvashattok az astonet.hu oldalán!





Ezeket olvastad már?
„Gyűlölöm őt, amiért ellopta az életemet” – egy fogyatékos gyereket nevelő anya őszinte vallomása

„Gyűlölöm őt, amiért ellopta az életemet” – egy fogyatékos gyereket nevelő anya őszinte vallomása

Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás