Innovatív megoldásokkal és korrekt árakkal várja november 27-étől vásárlóit a megújult külsővel, de változatlan filozófiával újrainduló Xiaomi Store a Kerepesi úti Arena Mallban. A szaküzletben mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb, elérhető árú karácsonyi ajándékot, legyen szó okostelefonról, okosotthontermékről, vagy más okoseszközökről. Érdemes lesz elmenni személyesen és idejében érkezni az ünnepélyes megnyitóra, mert a szalagátvágás után az első 10 vásárlót értékes ajándékkal várják a további látogatóknak pedig kisebb értékű ajándékokkal kedveskednek.

Fotó: xiaomi

A készlet erejéig kizárólag a nyitás napján 50 százalékos árengedménnyel lesz elérhető a Xiaomi 11 Lite 5G New Edition, a fantasztikus Cinemagic funkcióval hódító Xiaomi 11T okostelefon pedig 32 százalékkal lesz olcsóbb november 27-én. További számos termék lesz megvásárolható a megnyitó napján kedvezményesen akár 53 százalékkal olcsóbban a készlet erejéig. Az árengedmény csak egy napig és kizárólag az üzletben történő személyes vásárlás esetén érvényes!

A Xiaomi Store minden érdeklődőt szeretettel vár november 27-én 10 órától az Arena Mallban, hogy együtt ünnepelhesse meg velük ezt a különleges jelentőségű napot.

Fotó: xiaomi

Az aktuális esemény kapcsán a Xiaomi Store munkatársai arra kérik a vásárlókat és érdeklődőket, hogy a járványhelyzetre való tekintettel tartsák be a kötelező maszkviselést és a megfelelő távolságot egymástól. Ez azonban nem lesz akadálya annak, hogy az üzletben lévő munkatársak válaszoljanak a feltett kérdésekre, és kiszolgálják a vevőket.

(x)