Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Akár kapcsolatban él, akár nem, a mai nap mindenképpen a szerelemről szól. Különösen igaz lesz ez azokra a Kosokra, akik még csak álmodoznak az igaziról. Sőt! Ha szingli, egy új szerelem jelenti a legnagyobb újdonságot.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Itt az ideje, hogy felismerje, kapcsolata még javítható-e, vagy már megérett az elengedésre. Ha fejlődőképes a viszonyuk, nyugodtan adjon bele még több szeretetet. Ha már szakítottak, adjon időt magának a gyógyulásra, és ne ugorjon még bele egy új kapcsolatba!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Nevetős, vidám napot jeleznek a bolygók, talán sikerül egy nagyobb társaságot is összeszervezni. Ha szingli, flörtben lehet része, de meglehetősen válogatós is lesz a Szűzben járó Vénusz és Mars miatt.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Kedvese szeretné, ha jobban működne a kapcsolatuk, és felismerve a múltbéli hibáit, ezért hajlandó is tenni valamit. Elképzelhető, hogy kedvesebben viselkedik, újra besűríti az intim együttléteket. Éljen vele!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A családjában vagy a közvetlen környezetében jelentkezik konfliktus. Ha nem akar felmorzsolódni a sokszor teljesen felesleges küzdelmekben, a legjobb, ha a visszavonulást választja. (Legalábbis a látszat szerint.) Ez most a nyerő taktika.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Érdekes, hogy ugyanabban a társaságban, közösségben, vagy szórakozóhelyen, ahova eddig is járt, egyszerre mindenki meg akarja ismerni, fel akarja szedni. Ez az időszak most sok flörtre és alkalmi légyottra ad alkalmat, csak önön múlik, él-e vele.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Az oktalan lázadozás most sehová sem vezet. A maga csendes módján, diplomatikusan és mosolyogva is elmondhatja a véleményét. Így mégiscsak eredményes lesz!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ha rendben akarja tudni a szerelmi életét, mindenféle egyéb kapcsolatát is vizsgálja felül. Lesz rá jó néhány lehetősége, hogy mindenkivel, akivel eddig nehezebb viszonya volt, szeretetet fecskendezzenek a kapcsolatukba. Ehhez néha elég egy gesztus, egy kedves szó.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Párkapcsolatának jót tenne, ha a magánélete kerülne a középpontba, mert utána úgy felpörögnek az események, hogy az még a százhúsz fokon égő Nyilasoknak is sok lehet. Titkos kaland van kilátásban.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Egy vitában makacsul ragaszkodik az álláspontjához, pedig még maga sem tudja, mit akar (mi lenne jó) igazán. Egy biztos, nem akarja kiadni a kezéből az irányítást, és foggal körömmel védi az álláspontját.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A tegnapi harmóniának hamar vége lesz, mert kis semmiségek miatt vesznek össze párjával, és mivel mindketten önfejűek, egyre halogatják a kibékülést. Duzzogás helyett inkább ölelgesse meg a másikat, és kérdezze meg, mi baja van valójában!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Végre pontot tehet egy régóta húzódó kacifántos ügy végére. A bolygók kedvező környezetet teremtenek ahhoz, hogy változtasson azon, amin valóban lehet és érdemes. Végre igénybe veheti a barátai segítségét is.