Mi a divat a 2021-es nyári szezonban?

Bár nem mindig érezzük az időjáráson, bizony már javában tombol a 2021-es nyár, úgyhogy érdemes képbe kerülni, mi is divatos manapság. Vessünk egy pillantást közelebbről azokra a ruhákra, amelyek jelenleg a női ruhásszekrények alapdarabjai. A tervezők a rendkívül nőies stílusokra, romantikus elemekre összpontosítottak, de egyben a 1980-as évek őrületére is utaltak, akárcsak a minimalista már említett fekete-fehér modellekre.

Fotó: ccc.eu/hu

A romantikus és a maxi ruhák az idei nyár slágerei

Garantáltan sokunk kedvére lesz az idei trend. A 2021-es nyári szezon divatos ruhái ugyanis elsősorban a romantikus ruhák. A puffos ujjú, fodros és virágmintás viseletek gyönyörűen mutatnak mozgás közben, emellett nőiességet és finomságot kölcsönöznek a megjelenésnek. Szerencsés darabok, hiszen tökéletesen párosíthatók magasított sarkú, vagy lapos talpú szandálokkal, és a táskák szortimentjéből is bátran válogathatunk hozzájuk. A hidegebb napokon pedig egy vintage stílusú kardigán makulátlan outfitet garantál. A földig érő ruháknál is hódít a bohó stílus, amire a fodrok és puffok teszik fel a koronát. Látványosak, fantáziadúsak és romantikusak, így holtbiztos, hogy minden nő megtalálja a számítását. A maxi ruhák remekül mutatnak arany ékszerekkel, rövid kardigánnal vagy a klasszikus bőrdzsekivel, de nem kevésbé lenyűgözőek kiegészítők nélkül sem! A színek tekintetében pedig a klasszikus fekete-fehér mellett visszajönnek az 1990-es évek buborékos retro színei, mint a rózsaszín, a borsózöld, a galambkék és a levendulalila.

Mini és maxi táskák

Mindkettő rendkívül praktikus, hiszen vagy átvetve épp csak az iratainkat, telefonunkat visszük magunkkal, vagy az egész napra készülve, még az edzéscuccot is belegyömöszölve indulunk el. Az arányokra azonban nem árt odafigyelni, mert a pici nőket egyszerűen agyonnyomja a nagyméretű táska, a magas termetű vagy gömbölydedebb alkatokat viszont nagyítja a pici szütyő. A rojtok a táskán jól passzolnak a fent vázolt kreatív, bohém, akár kissé extrém stílushoz. A fekete táskák menő tartozékai a populáris tendenciáknak, és a manapság oly divatos és fontos fenntarthatóság kérdését is teljes mértékben támogatják. A CCC mindig naprakész a trendkövetés terén, és emellett a fenntarthatóság kérdéskörét is elkötelezetten támogatja, így biztos lehetsz benne, hogy széles árukínálatában megtalálod a neked tetsző és mindemellett szupermenő darabokat. A CCC vásárlást pedig intézheted akár személyesen, akár online az interneten, ahogy neked kényelmesebb.

(x)