A legtöbb nő már óvodás korában elképzeli az esküvőjét, a részleteken évről évre csiszolgat, míg végül a nagy napra már tökéletes tervvel érkezik. A menyasszonyi ruha pedig minden esetben kiemelt fontosságú, sok-sok óra fejtörést okoz, míg megtalálják az igazit. Ebbe az amúgy sem állóvízbe dobott köveket egy divatház, a Rue De Seine, aki átlátszó menyasszonyi ruhákkal forgatja fel az esküvők világát – írja a Daily Star.

 

Tavasszal a Barcelonai Menyasszonyi Divathéten már nagy visszhangot kaptak azok a darabok, amelyek csak a modellek nemi szervét és melleit takarták cseles hímzéseikkel, de a ruha többi részét olyan áttetsző anyagból varrták, hogy a viselőjük minden hajlatát felfedte, azonban az Avril-kollekció a kifutókon túl is folytatta útját. A tervezők ruháit 3150 fontért, azaz megközelítőleg 1 423 000 forintért lehet beszerezni, viszont az garantált, hogy a menyasszony belépőjét senki nem fogja elfelejteni még évtizedek múltán sem a vendégseregből. A ruha mellé mindenképp érdemes testszínű fehérneműt beszereznie minden bevállalós menyasszonynak.

 

A ruhák képe és az új trend ezúttal is megosztotta az internetezőket. Egyesek ugyan elismerik a ruha szépségét, de nem tudják elképzelni, hogy ezt bárki is nagy vendégsereg, rokonok és barátok előtt szeretné viselni élete nagy napján, felfedve teste minden kis szegletét – sokkal inkább hálószobai szexi hálóruhaként gondolnák megfelelőnek a ledér viseletet. A leghangosabban ellenzők polgárpukkasztónak és betegesen magamutogatónak tartják azokat az arákat, akik ilyen átlátszó ruhában vonulnak az oltár elé, viszont egyesek annyira beleszerettek a rendhagyó kreációba, hogy csak azért is férjhez mennének az első ismeretlenhez is, hogy ezt a ruhát felvehessék.