RETRO RÁDIÓ

Ezeknek a csillagjegyeknek lesz ma fergeteges napjuk, mindent bele!





Kellemes napra van kilátásod. Ha teheted, tölts több időt a szabadban. A friss idő gyógyító hatású lehet a lelkedre. Egy régi baráttal, szerelemmel való találkozás feldobja az estédet is.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.10.20.
horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Döntéshelyzetbe kényszerülhet partnerkapcsolatát illetően. Ha eddig kettős játékot játszott, most kiderülhetnek dolgok. Ha egyetlen kapcsolata volt, akkor is mérlegelnie kellhet. És fel is bukkanhat valami kedves idegen.

 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Rázós lehet ez a nap, különösen a közlekedésben. A hirtelen változások a munkahelyén is éppúgy kísérthetik: legjobb, ha felkészül a meglepetésekre. Ügyeljen arra, hogy ne látszódjon az arcán, mit is gondol. Csak baja lenne belőle.

 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Anyagi gondok okozhatnak fejtörést az Ikrek jegyűeknek. Ön azonban a legmozgékonyabb az összes jegy közül, és ez a gondolkodására is igaz. Mint mindig, most is kitalálhat valamit.

 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ki kell néha mondania, amit gondol. A dolgok megváltoztatását most önnek kell kezdeni. Ehhez néha nem lehet kedvesnek lenni, hanem inkább határozottságra van szükség.

 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Üzleteléshez, pénzügyi manőverekhez kiváló lehet ez a nap. Több lehetőség is kínálkozik, legyen nagyon körültekintő a választáskor. Ráadásul az érzelmek terén is jó fordulat várható családja körében. Ünnepeljék meg!

 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Kellemes napra van kilátása. Ha teheti, töltsön több időt a szabadban. A friss idő gyógyító hatású lehet a lelkére. Egy régi baráttal, szerelemmel való találkozás feldobja az estéjét is.

 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma sokat tehet azért, hogy a munkahelyén megalapozza további szerencséjét. Egy kedves mondat a főnökénél, plusz egy találó megjegyzés: talán csak ennyi kell, hogy pályája magasra íveljen. Figyelje az emberek rezdüléseit!

 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A csillagok jó napot jeleznek a Skorpióknak: munkájában, tanulmányaiban is jelentős előrelépést tehet, mert ma megvan hozzá önben a kellő kitartás és akaraterő. Egy régi barát megkeresheti, és jó ötletekkel segítheti.

 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ma semmi sem akadályozza meg önt abban, hogy valóban a kedve szerint cselekedjen. De persze csakis akkor, ha ezt másoknak éppúgy megengedi. A szabadság egy kapcsolatban is a legjobb összetartó erő. Ha mindenki tudja, mi a dolga.

 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Az érzelmi téren meghozott döntéseket is racionálisan kell megalapoznia: ön már csak ilyen ember. Ha azonban így akar tenni, akkor még várnia kellene néhány napot. Most túl dühös vagy túl szerelmes lehet.

 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A szerencse ma önnel van, és még a hibái is a javára válhatnak. Ha eddig kicsit kilógott a társai közül, ma ez a különcség is inkább az előnyére válhat. Érdekesnek tartják, és ez fontosabb lehet, mint az elfogadottság.

 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Sokan kérhetik a napokban az ön segítségét, mert szükségük van a tisztánlátására és elfogulatlanságára. Minél inkább érzelmi természetű ügyekben kérik a segítségét, az annál nagyobb emocionális hatással lehet önre is.





Ezeket olvastad már?
Kétkedést és komoly akadályokat hoznak a csillagok: erre számíthatsz ma a horoszkópod alapján

Kétkedést és komoly akadályokat hoznak a csillagok: erre számíthatsz ma a horoszkópod alapján

„Több mint 20 milliót keresek havonta azzal, hogy van egy OnlyFans-oldalam, ettől jobb anya is lettem”

„Több mint 20 milliót keresek havonta azzal, hogy van egy OnlyFans-oldalam, ettől jobb anya is lettem”

Szikra helyett lassú égés, ez a jó párkapcsolat titka – állítja a szakértő

Szikra helyett lassú égés, ez a jó párkapcsolat titka – állítja a szakértő

Heti horoszkóp: Ez a csillagjegy megszakít egy kapcsolatot – a saját érdekében

Heti horoszkóp: Ez a csillagjegy megszakít egy kapcsolatot – a saját érdekében

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás