Horoszkóp

Kos (03. 21.–04. 20.)

Hajlamos lehet túlidegeskedni a dolgokat. Legalább azt hagyja, hogy a családtagjai segítsenek. Vegye észre, hogy volna, aki szívesen levenné a válláról a terhek egy részét. Ha nem kellene még ezért is önnel harcolnia.

Bika (04. 21.–05. 20.)

Ha ellaposodott a kapcsolata, akkor azzal nem sokat segít, ha ezt kivesézi a barátjának. Elsősorban a kedvesével kellene beszélnie, de kerülje a vádaskodást és ne hárítson rá minden felelősséget. Inkább a megoldást keressék!

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

Érdemes a mai napon nyitott szemmel és szívvel járnia, mert új lehetőségei adódhatnak. Az idősebbeknek az üzlet, a fiatalabbaknak a szerelem terén. Minél alkalmazkodóbbnak mutatkozik, annál nagyobb a siker esélye.

Rák (06. 22.–07. 22.)

A Hold ma a Vízöntő jegyében tartózkodik, ami az ön érzékeny lelkéhez nem igazán passzol. Túlságosan tárgyilagosnak érzi a másik álláspontját, beszédét, okfejtését, hajlamos ma meg is sértődni emiatt. Ne tegye, nem szándékos a másik részéről!

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

Valamire nagyon vár, de egyben valamiképp retteg is tőle. Talán ez az oka annak, ha nem fogan meg önben a nagy lehetőség pillanata. Először az ellenérzéseit kellene legyőzni, s utána már csőstül jönne a siker.

Szűz (08. 23.–09. 22.)

Kitartásának és szorgalmának is köszönheti, hogy anyagi helyzete az utóbbi időben sokat javult. Hasonlókat várhat el a társától is. Ha nem így van, akkor sajnos önre hárul a kellemetlen feladat, hogy noszogassa őt.

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

Ön nagylelkű és optimista ember, ezért még a vereséget is jobban viseli, mint mások. A mai napon is alkalma adódhat arra, hogy ezt a nagyvonalú és megengedő oldalát mutassa meg egy munkatársa, a kedvese, vagy épp a gyereke felé.

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

Ma képes tisztábban átlátni bizonyos összefüggéseket, és konkrétabban látja az eddig homályba burkolódzó célokat. Amik eddig célnak tűntek, mostanában már nem izgatják. Valamerre egészen másfelé kell keresgélnie.

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

A Hold ma a Vízöntő jegyében van, ami felerősíti vágyát az utazásra, a szokatlanra, a kalandosra. Remélhetőleg lesz is része ma valami hasonlóban, különben könnyen feszültté válhat. Alkalmas a mai nap arra is, hogy találkozót szervezzen a barátaival.

Bak (12. 22.–01. 20.)

Úgy érzi, valaki vagy valakik ellopták öntől egy jó ötletét. Amennyiben a megvalósulás a lényeg, inkább örüljön ennek a ténynek. Ha azonban anyagi haszontól is elesett emiatt, jogos, ha szóvá teszi a dolgot az illetőnél.

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

A Vízöntő Hold nagyon szerencsés napot jelez önnek. Ma minden ügye sikeres fordulatot vesz, és igazán lelkes minden feladatában. Találkozzon ma a barátaival, vagy szervezzen randevút, mert ma bárkit levesz a lábáról.

Halak (02. 19.–03. 20.)

Újra kellene értelmeznie a dolgokat, hogy miért küzd, merre tart. Eddig azt hitte, tökéletesen uralja a helyzetét. Most be kell látnia, tévedett. A társával való kapcsolatát kellene először is rendeznie.