Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Mars szembenáll a Holddal, ami bizony vitákhoz vezethet. Lehetséges, hogy viccnek indul az egész, mégis hamar elmérgesedhet a hangulat. Előzze ezt meg, és ma mindenkihez különösen gyengéden, figyelmesen szóljon.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ma ne tagadjon meg magától semmit: éljen egy kicsit az örömöknek. A bolygók jelzése szerint szüksége van egy kis feltöltődésre, mert most nem látja a fától az erdőt, és nem tud egy kérdésben dönteni, csak akkor, ha eltávolodik az adott helyzettől. Rövidesen kitisztul a kép!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A Hold az Ikrek jegyében áll, ami jó hír, szemben a Nyilas Marssal, ami már kevésbé. Könnyen előfordulhat, hogy valaki mélyen megbántja a mai napon. Próbálja felvértezni magát előre, és tudatosítsa magában, hogy nem akarja bántani a másik. Jobb, ha az elengedés erényét gyakorolja.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Lehet, hogy most úgy érzi, hogy túl sok a negatív élmény vagy bizonytalanság az életében, de higgye el, ezzel mások is így vannak a környezetében. De mi lenne, ha ma nem a negatív dolgokkal foglalkozna, hanem inkább azt sorolgatná fejben, mi mindenért lehet hálás!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ha úgy érzi, hogy van valami, ami korlátozza, vagy ami visszatartja a fejlődésben, azt nagyon rosszul tűri. Ma fény derül egy ilyen tényezőre egy beszélgetés során. Megláthatja azonban a fényt is, ami azt mutatja, itt az idő, már tovább is léphet ezen!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Előfordulhat, hogy egy vita során ma valaki megpróbálja kiforgatni a szavait. Ne engedje neki! Sok türelemre lesz szüksége, de szép élmények is érik. Elképzelhető, hogy jelentkezik egy régi szerelme, ismerőse, barátja.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma olyan élmények érik, amelyek hatására megváltoztatja a véleményét valamely fontos kérdésben. Ön nagyon intellektuális típus, vonzzák az eszmék, az ideálok, és ebben a kérdésben is a teljes igazságosságra törekszik.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Érdemes ma egy kicsit félrevonulni, elvonulni, hogy lelkileg utol tudja érni magát. Sok hatás érte mostanság, szánjon időt arra is, hogy lelkileg regenerálódjon. Az este szenvedélyesnek ígérkezik a szerelemben.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ön jószívű, jólelkű teremtés, de ma bőven kijut a többieknek az arroganciájából is! Ezt valami titkos elégedetlenség táplálja, amit be kellene gyógyítani. Gondolja végig, mi az, ami frusztrálttá teszi. Ha sikerül rájönnie, és kibeszélnie, hirtelen szerte is foszlik.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ha egyedül van, ma megismerkedhet valakivel. Igaz, az illető talán egész más körökben forog, mint ön, ez azonban ne riassza vissza. A változatosság üdítő lehet mindkettejük számára. És még több is ennél: felkavaró, élményekkel teli.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A lazaság ma fél siker. Van, ami magától is megoldódik, főleg, ha hagyja, hogy az önön kívül álló erők munkálkodjanak. Amúgy is az a legjobb, ha ma előveszi az ábrándosabb énjét, és nem foglalkozik a környezetében a kötekedőkkel.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ma szinte a semmiből pattannak ki a viták, veszekedések. Már ha hagyja nekik: ha eleve úgy indul a napnak, hogy nem fogja hagyni, hogy felbosszantsák, akkor esélye sincs a zsörtölődőknek. Vértezze fel magát mosollyal!