Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Nem is tagadhatná, hogy jellemző tulajdonságai önnek a szenvedélyesség és az indulatosság. Ezek ma, mintha elárasztanák énjét. Talán azt hiszi, hogy önnek van igaza mindenkivel szemben. Ez azonban nem olyan biztos.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Többet kellene foglalkoznia az érzelmi életével. A jelenlegi társával való kapcsolatán könnyebb javítania, mintsem egy újba kezdeni. A kaland ugyan kecsegtető lehet, de sokkal több bonyodalommal jár, mint azt gondolná.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A Hold az Ikrek jegyében nagyon szerencsés napot jelez önnek. Most minden kezdeményezésében sikerrel járhat, és nagyon népszerű is, a kisugárzása is felerősödik. Ha szingli, ismerkedjen, flörtöljön!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ma magánéleti bosszúságok érhetik: ne vegyen mindent a lelkére! Ha minden apróságból nagy ügyet csinál, akkor minden esélye megvan rá, hogy valóban naggyá növeszti a problémát. Legyen nagyvonalú, és lássa meg a fényt is!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma bekopogtathat önhöz a szerencse, még akkor is, ha amúgy nem foglalkozik a szerencsejátékkal. Egy nagyobb összeg pottyanhat az ölébe, vagy másképp, de megmutatja magát az égiek áldása. Nagy reményei megvalósulni látszanak.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Jót tesz önnek, ha a mai napját végre pihenéssel tölti. Az elengedettség állapota ahhoz is hozzájárulhat, hogy a kedvesével is végre javuljon a kapcsolata. Sok konfliktus forrása az, hogy másképp látják a dolgokat. Beszéljék meg!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Egy régi ismerőse újra feltűnhet az életében. Ha másként nem, ön is tehet azért, hogy így legyen: hívja fel, hívja meg az otthonába! Talán még maga sem tudja, miért van rá szüksége. A találkozón kiderülhet az ok, ami eddig rejtve volt.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ha tovább akar lépni, ahhoz először is a saját elképzeléseit kellene tisztáznia, és tisztábban látnia. Akkor majd úgy is tudja láttatni másokkal. Így szerezhet aztán híveket, támogatókat. Ez lehet a megvalósítás útja.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A Hold az Ikrek jegyébe lép, ami nagyon változékony, de vidám energia. Ön kedveli a spontaneitást, ezért ezt is jól veszi. Hagyja ma csak sodortatni magát, ne akarjon irányítani, vagy döntéseket hozni.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Jó napra számíthat. Végre jó híreket kap, és az ön véleménye, elképzelése is pozitív visszhangra lelhet. Ma érezheti: végre a kezében a sorsa, végre változtathat a dolgokon. Amit eddig lehetetlennek vélt, most megvalósulhat.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Az Ikrek jegyében jár a Hold, ami nagyon vidám napot, nagy beszélgetéseket, izgalmas eszmecseréket jelent. Találkozzon a barátaival, menjenek ki egy vízpartra, vagy rendezzen kerti partit, a lényeg, hogy nagy társaságban legyen.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Szép nap ez a közös élményekre a párjával. Ma adódhat valami meglepő, valami kalandos, ami nagy örömet szerez mindkettejüknek. A családdal töltött idő is nagyon vidám és harmonikus lesz.