Kos (03. 21. – 04. 20.)

Új, eddig ismeretlen helyzetbe kerül. De csak akkor boldogulhat, ha komolyan veszi, és valóban küldetésnek fogja fel, amit tennie kell. A tehetsége ehhez nem elég. Most valódi elhivatottságot kell éreznie.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Bár lehet, hogy unalmasan indul a nap, az Uránusz–Vénusz fényszöge alaposan meglepheti! Olyan helyen/módon bukkanhat fel a szerelem az életében, amire igazán nem számított. Legyen nagyon figyelmes, járjon nyitott szemmel!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Zavaros pénzügyi helyzetbe kerülhet a mai napon: nem nagy még a baj, de ha folytatódik ez a tendencia és folyamatosan a veszteségekhez kell alkalmazkodnia, akkor kaotikussá válhat. Kérjen segítséget a társától!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Az Uránusz és a Vénusz kedvező fényszögbe kerül, ez meglepő(en) jó fordulatokat hozhat a szerelmi életében. Talán egy távoli ismeretségből adódik vonzalom, vagy egy semleges beszélgetés vált át hirtelen flörtbe.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma nagyon sok kedvező hatás éri, amitől igazán kivirul, napsütésessé válik a kedve. Azért még ne hanyagolja el a kötelességeit. Annál is inkább, mert ma külön elismerésre is számíthat a párjától, ha a főzéstudományát csillogtatja neki.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Türelme végre meghozza a gyümölcsét: amire eddig hiába várt, legyen az szerelem, gyermekáldás vagy új munkahely, most végre önre találhat. Persze csak akkor, ha keresi is a lehetőségeket.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Egy szerelmi kapcsolat fordulatot vehet: akiről eddig csak álmodott, most végre viszonozni látszik a vonzódását. Lehet, hogy így már nem is olyan érdekes a flört? Talán megint az álmaiba lett szerelmes, amit a földi viszony nem pótolhat.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Jó lenne, ha a mások igényeire is éppúgy oda tudna figyelni, mint a sajátjáéra. Ön a megérzések nagymestere, így ez aligha jelenthet nehézséget önnek. Ha így tesz, új mederbe terelheti a kedvesével való kapcsolatát is.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A humorérzékére ma különösen nagy szüksége lehet. Szerencsére önnél ebben aztán nincs hiány. A baj inkább abból adódhat, ha túlzásokba esik: nem mindenki tekinti viccesnek azt, amit ön. Legyen kicsit kíméletesebb!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma igencsak megnő azok száma, akik érdeklődnek ön iránt. Ámde korántsem biztos, hogy annak kell hinnie, aki a legimponálóbb. Lehet, hogy a legszerényebb külső mögött rejtekezik az igazi kincs.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A szerelem egyenesen céllá vált: alighanem a karrier sem olyan fontos most, mint a párkapcsolata jobbá tételének igénye. Ha eddig a megrögzött szinglik közé tartozott, mostantól inkább konzervatív párkapcsolatra vágyik.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Habár úgy vág neki a napnak, hogy csak átvészelni akarja valahogy, mégis jobb, ha megpróbál pozitívan hozzáállni az önre váró megpróbáltatásoknak. Az nem megoldás, hogy mindig csak menekül. Egyszer le kell horgonyoznia.