Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma be kell vetnie rábeszélőképességét. Nem szabadna azonban túlzásokba esnie: csak annyit ígérjen, aminek a teljesítésében száz százalékosan biztosnak érzi magát. Nehogy a végén a saját csapdájába essen!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ma végre ismét élvezheti az élet naposabb oldalát. Olyasmivel foglalkozhat, amivel mindig is szeretett volna. Talán ez egy új hobbi, talán egy élmény, amire régóta vágyik. Az is lehetséges, hogy van egy olyan kérdés, téma, amikkel kapcsolatban megnyugtató válaszokat kap.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Talán attól tart, hogy egy bizonyos feladat meghaladja az erejét. Ne legyen kishitű, nyugodtan belevághat. Ma segítséget is sikerrel kérhet: rengeteg a barátja, támaszkodjon rájuk bizalommal!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Bármennyire szeretné, nem bízhatja másra azoknak a dolgoknak a megszervezését, amelyek önnek fontosak. Ön hajlamos a rugalmas alkalmazkodásra, de vigyázzon, ez sose forduljon át abba, hogy teljesen elnyomja a saját érdekeit.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Kisebb kellemetlenségre számíthat, még az is megeshet, hogy korábbi viharos ügyének támad valamiféle folytatása. Ne engedje, hogy a kétség hatalmába kerítse. A vágyai jogosak, el is érheti őket.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ma fontos lehet a tisztánlátás, mert olyan magánéleti esemény van készülőben, ami hosszú távon megváltoztathatja az életét. Erőtartalékai is kimerülőben vannak, próbáljon meg egy kicsivel többet pihenni!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma végre sikerül minden elmaradását behoznia, ettől pedig kiegyensúlyozottnak érezheti magát. Gondolunk itt az adventi teendőkre, tervekre, ajándékvásárlásra. A délutánt pedig igazán ünnepi, emelkedett hangulatban töltheti.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Kissé összekuszálódtak az érzelmei. Talán több vasat tartott a tűzben, vagy más miatt érez kétséget emocionális téren. Egy tisztázó beszélgetés sokat segíthet önnek abban, hogy felszabadítsa a lelkét a mardosó kérdések hálójából.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A mai napon kamatoztathatja végre a nagyvonalúságát, amit eddig ön másokkal szemben tanúsított. Valaki nagyon hálás most ezért önnek, és ezt ki is mutatja ön felé. Nem csak az anyagiak számítanak, az erkölcsi is!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A szingli Baknak lehetősége nyílik a szerelemre és az életörömök élvezetére. Ezt azonban képesnek kell lennie most kihasználni. Ha nem nyitott rá, a szerelem sem tud belépni az életébe, ezt ne feledje!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Minél magasabbra helyezte a mércét, annál nehezebb lesz azt a társának átugrania. Persze, önnek talán csekélységnek tűnik az, ami a másik számára lehetetlen. Főleg, ha a büszkébbik típusba tartozik.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ma egy szerencsés húzással segíthet magán az anyagiakat érintő kérdésekben. Ezzel összefüggésben több könnyed programot is megengedhet végre magának, amivel boldoggá teheti a családtagjait is.