Bak, ideje szembe nézned a fájdalmas dolgokkal





Nem lehet folyamatosan elbújni a dolgok elől.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.08.08.
horoszkóp

2022. augusztus 8.

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Mars és a Szaturnusz fényszöge miatt bizony nagyon stresszesen indul a hét. Talán a nyár végének közeledtét érzi, vagy épp elege van a melegből. A felfortyanáshoz közeli állapot elkerülése végett, jól teszi, ha a napját egy uszodában kezdi. Hűtse le magát!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ma is sikerül jól kivennie a részét a munkából: a tettek mezején is élen jár, de a részét sem szabad elfelednie megkérni. A szakértelme lehet, hogy többet is ér, mint a puszta részvétel. Ezt is be kellene kalkulálnia, mikor benyújtja a számlát.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Túl makacs, pedig előbb-utóbb be kell majd látnia, hogy másoknak is lehet igaza. A világ tele van újdonsággal, önnek sem kellene mindig a régi megoldásokhoz ragaszkodnia. Hová lett a régi rugalmassága? Legyen szemfülesebb!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Nagyon jól végzi a munkáját, éppen ezért sokan felkeresik, hogy önnél dolgoztassanak. Csak annyit szabad azonban elfogadnia, amennyit el is tud látni saját elvárásainak megfelelően. A kapkodás idegességet, felületességet és elégedetlenséget szülne.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Tele van energiával, és ezt a tetterőt ma igazán jóra használhatja. Jelentős előrelépést akkor érhet el, ha másokkal is megosztja gondolatait, terveit, felfedezéseit. Ma megkap minden támogatást a megvalósításhoz!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Inkább a könnyebbik megoldást választja, és inkább kihátrál egy helyzetből, ahelyett, hogy tisztázna végre bizonyos dolgokat. Pedig az elodázás nem segít, a Szaturnusz is erre figyelmezteti… Változtasson a hozzáállásán!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Munkafronton támogatják az égiek: ha éppen nincs munkája, a közeljövőben biztosan talál, ha pedig van, akkor új kollégát kap, akit önnek kell betanítania, de az is benne van a pakliban, hogy főnöke kiemeli, és magasabb pozíciót ajánl önnek. Fogadja el!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ok nélkül, habár nem szántszándékkal, de mégiscsak megbánt valakit. Már megint a nagy egója kerül előtérbe, ezért történhet meg ez az eset. Ha sikerül kicsit visszavonulót fújnia, akkor máris másként alakulhatnak a dolgok.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ma végre nyugodt, kiegyensúlyozott napra számíthat. Úgy is mondhatnánk, hogy szinte a munkahelyén lesz alkalma kipihenni a hétvége, vagy nyaralás fáradalmait. Inkább a rutinmunkákra kell koncentrálnia, és ez szinte fél gőzzel is menni fog.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A Szaturnusz most szembefordítja néhány aggodalmával. Végre szembe kell néznie bizonyos tényekkel, bármilyen fájdalmasan is érintik az ön lelkét. Sokkal rosszabb azonban, ha elfedi, de folyamatosan előbukkan. Az elfogadás az út afelé, hogy jobbá tegye az életét.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ön mindig is nyitott volt az új dolgokra. Mondhatni, nyitottabb, mint a régiekre. A munkahelyén is elvállal egy olyan feladatot, melyet eddig senki nem mert. Ön ebben is úttörő és útmutató lehet. Bátran jelentkezzen a feladatra, ha önkéntest keresnek.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A mai napja pontosan úgy alakul, ahogyan azt eltervezte. Semmi meglepőre nem kell tehát számítania, de ami történik, azt biztosan a megelégedésére fog szolgálni. Dolgozzon nyugodtan és körültekintően!





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás