Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Hold és a Szaturnusz szembenállása nem hoz éppenséggel kicsattanó jókedvet. Ez ellen azzal védekezhet, hogy minél több időt tölt ma a szabad levegőn. A természet feltölti életerővel. Ha esik, ha fúj, menjen sétálni!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A mai napját végre olyasmivel töltheti, amit igazán élvezni is képes. A családjával való törődés is lehet ilyen, ha megtalálják végre a közös hangot. Ne a saját problémáin rágódjon, keresse végre a mások örömét!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Jól teszi, ha nem akar már szétszórt lenni, és egyetlen dologra próbál koncentrálni. Ön jól tudja, hogy csak azzal megy valamire az életben, amiért áldozni is hajlandó. Persze az áldozat mértékét is tekintetbe kell vennie.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Hold Szaturnusz szembenállása elgondolkodóvá teszi. Ma új fejezetet nyithat az életében: nem feltétlenül fizikai, racionális síkon, inkább lelkiekben. Ha lehetséges, adjon ma egy kis időt magának az elmélkedésre.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Az igazságérzete a mai napon hatalmasra nő, és nemcsak azt viseli el nehezen, ha önt éri igazságtalanság, hanem azt is, ha bárki mást bántanak meg az ön jelenlétében. Vezesse vissza a tévelygőt a helyes útra!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A mai napon nagyon sok energiát fektet abba, hogy az egyensúlyt megteremtse valamilyen téren. Lehet ez a pénzügyekkel kapcsolatosan, vagy a családi kapcsolatokban beálló békétlenség miatt. A szerelmi élete is változásban van.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Egyre magabiztosabb és kiegyensúlyozottabb. Ha eddig voltak is kételyei, most már biztos abban, hogy bizonyos dolgokban jól döntött. És a sors továbbra is igazolni fogja, hogy jó úton jár. Legyen bizakodó!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Érdekes meglátásai lehetnek ma is, jó lenne, ha ezeket nem tartaná magában. Fontos eszmecserékben lehet része, amikor sok minden megvilágosodik ön előtt is.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Lehet, hogy épp a mai napon állítják önt falhoz egy fontos döntéssel. Próbáljon meg mégis halasztást kérni. Hivatkozzon bármire, vagy akár ne is vegye fel a telefont! Holnapra talán már a kérdező is mást gondol, mint épp ma.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A Hold és a Szaturnusz szembenállása arra sarkallja, hogy számot vessen az eddigi eredményeivel, az életben elfoglalt helyével. Hiába vannak bosszúságai, ön is tudja, hogy hálás lehet a sorsnak, na és persze önmagának azért, amit eddig elért.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Nagy tervekkel vág bele a mai napba, de lehet, hogy valamiben visszafordulásra kényszeríti a sorsa. Azért ne keseredjen el, mert ha haza kell térnie, látni fogja, hogy annak más oka is van.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Veszélyben érzi az anyagi biztonságát. A mai napon olyan emberekkel találkozhat, akik a segítségére lehetnek abban, hogy ezen változtasson. Az égiek is támogatják: a Halak a Jupiter jegyében anyagi fellendülést (is) ígér.