Nézz szembe a valósággal, anyajegyeid ezt árulják el rólad





A testünkön található anyajegyeknek különböző jelentése van az elhelyezkedéstől függően. Kiderült, hogy az arcon lévők mit fednek fel rólad!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.09.25.
anyajegy

A velünk született, jóindulatú bőrelváltozások bárhol előfordulhatnak a bőrön. Most azt vesszük sorra nemek szerinti lebontásban, hogy az elhelyezkedésük az arcon mire utal.

https://www.pinterest.com/pin/834784480943808249/?mt=login

Lássuk a nőket!

Ha az orrnyerged felett található anyajegy, az azt jelenti, hogy bölcs személy vagy. Az intuíció erejét használod, fokozatosan elsajátítod a tisztánlátás képességét.

A homlokodon van anyajegy? A themindsjournal.com gyűjtése szerint kiváló jósnő lennél, mert előre látod, hogy mi fog történni.

Amennyiben a jobb szemzugodba nőtt anyajegy, akkor féltékeny, uralkodó és gyanakvó típus vagy. Ellenben ha a bal szemzugodba, akkor kritikus személyiség vagy, saját belső konfliktusaid miatt zördülsz össze másokkal.

A jobb szemhéjon lévő anyajegy arra utal, hogy sok stresszes helyzet adódott az életedben, ugyanakkor nyitott és okos ember vagy. A bal szemhéj anyajegye éles memóriát jelez, te aztán tényleg mindent megjegyzel!

Az a nő, akinek a szeme alatt van anyajegy, hagyja, hogy az érzelmei irányítsák. Nehéz helyzetet teremthet, ha egy döntés nem racionális alapon születik.

Az orrhegyen lévő anyajegy humoros személyiségre utal. Ha neked is itt helyezkedik el, akkor könnyed vagy és szabad lelkű.

Az orr alatti szépségpötty azt jelzi, hogy tapasztalt vagy és jó tanácsokat adsz. Magas érzelmi intelligenciáddal és megbízhatóságoddal minden akadályt leküzdesz.

Az ajkad felett jobb oldalon lévő anyajegy arra enged következtetni, hogy titokzatos, domináns és szorgalmas ember vagy, megfűszerezve némi bosszúszomjjal.

Az ajkad alatt (bármely oldalon) fellelhető anyajegy a féltékeny személyiségedre utal. Egy örökké tartó, bensőséges kapcsolatra vágysz, de ehhez bizalomra lesz szükséged.

Az arccsontra nőtt anyajegy azt árulja el rólad, hogy nagyszerű vezető vagy, soha nem hátrálsz meg. A fülön lévő pedig azt jelzi, hogy logikus vagy és racionális, ugyanakkor belső bizonytalansággal küzdesz.

Az álladon van anyajegyed? Eszerint fékezhetetlen szellemű vagy, környezeted imádja a vidámságod, találékonyságod és tapintatos természeted.

Jöjjenek a férfiak!

Esetükben szűkszavúbban nyilatkoznak az anyajegyek jelentéséről, de az elmondható, hogy az a férfi, akinek az arcára nőtt, erős akaraterővel rendelkezik, határozott és elhivatott személyiség.

A férfiaknál az orr alatti anyajegy ritka képességekre utal. Ha neked is itt helyezkedik el, akkor rendkívül intuitív vagy, az álmok értelmezése számodra nem kihívás.

Az ajak alatti anyajegy azt jelzi, hogy féltékeny vagy és földhözragadt, ugyanakkor a vonzerőd is óriási. Sokat kell küzdened, hogy be tudd biztosítani a jövőd!

Az álladon van anyajegy? Te valószínűleg agresszívebb típus vagy, de pontosan tudod, mit vársz az élettől. Céltudatosságod lenyűgöző, de vigyázz, a siker nem csak büszkévé, hanem arrogánssá is tehet.





Ezeket olvastad már?
61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

Egyes savlekötők durván megnövelhetik a migrén kockázatát – egy új tanulmány szerint

Egyes savlekötők durván megnövelhetik a migrén kockázatát – egy új tanulmány szerint

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás