2022. január 22.

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Mintha alábbhagyna a tűz, ami egyébként jellemzi önt, de jól is esik most önnek ez a kis nyugvópont, pihenés. Ne is tervezzen nagyobb akciókat, ma remekül szót ért a párjával, romantikázzanak kettesben!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ha a régi lehetőségei, megszokott útjai járhatatlanok mostanság, ne fecséreljen több időt arra, hogy mindenáron azokon akar továbbhaladni. Ami elmúlt, arra borítson fátylat, emelje fel a tekintetét, és lássa meg az új lehetőségeket – ebben segíti a Vízöntő havának energiája.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A Hold és a Neptunusz szembenállása erős megérzéseket és szinte művészi ihletettséget jelez. Egy sor összefüggésre ráébredhet most. Jól teszi azt is, ha energiáit valamiféle alkotásban vezeti le.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Hold és a Neptunusz az álmok birodalmába kalauzolja. Furcsa álmot láthatott ma éjjel: bármilyen bizarr, nem eshet nehezére a megfejtése, főleg, ha a megérzéseire hallgat. Sőt, ha elég nyitott, az üzenetet kiolvashatja belőle.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Kissé kimerültnek érzi magát, mert egyszerre több fronton próbált meg küzdeni. A mai napon pihenjen és élvezze a család közelségét vagy néhány barát társaságát. Semmi sem fontos, semmi sem sürgős.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Regenerálódásra van szüksége. Ezt ma leginkább a természetben élheti meg. Lelkileg feltöltődhet, ha része van valamilyen művészi élményben: lehet ez film, színház, kiállítás, bármi, ami elemeli a hétköznapok gondjaitól.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma a szokásosnál több figyelemben részesíti önt a kedvese. Nem kell mindjárt gyanakodnia, mindez nem azért van, mert takargatni akar valamit. Bízzon benne, valóban őszintén keresi a kedvét. Érezze jól magát!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma hajnali álma üzenetet hordozhat. Ha valamelyik ismerősével kapcsolatos ez az álom, akkor jól teszi, ha még a mai napon felhívja vagy találkozik vele. Valószínűleg az illetőnek nagy szüksége van az ön segítségére.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Egy új kapcsolat lehetősége merülhet fel az életében. Annál nehezebben vág bele, minél több a csalódás már ön mögött. Azt azonban ne feledje, hogy ehhez azért ön is kellett. Változzon, és akkor a helyzete is változni fog önnel együtt!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A változástól nem szabad félnie, mert abban rejlik az ön esélye. Ha valami elmúlik az életéből, engedje el, mert csak így teszi lehetővé, hogy az új beáramoljon, hogy annak helyet adjon. A vaskalaposságot most felejtse el!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ha volt valamilyen problémája, amivel elakadt, ma könnyűszerrel átvághatja. Ebben segítségére lesz egy villámcsapás szerű felismerés. Nehéz ebben nem meglátni az égiek áldását…

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A Hold és a Neptunusz találkozása ma nagyon intenzív élményeket, érzéseket jelez, de valószínűleg lelki szinten: azaz olyan felismerései lehetnek, vagy olyan beszélgetésben lesz része, amelyek megmozgatják a fantáziáját, és előrevivő gondolatokat eredményeznek.