RETRO RÁDIÓ

A Kosnak most nagyon jó meglátásai, sugallatai lesznek





A Hold–Neptunusz fényszöge álmodozóvá teszi a Kost.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.01.17.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Bár ön rendszerint nagyon is céltudatos, a Hold–Neptunusz fényszöge álmodozóvá teszi. Nehezen halad a munkával, cserébe viszont nagyon jó meglátásai, sugallatai lesznek.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A személyes életét érintő döntéseit egyrészt a tényekre alapozva kell meghoznia, de másrészt azokat mégiscsak a vágyai és az illúziói vezetik. Ne engedje, hogy bárki is lerombolja azokat! A saját kudarcaik miatt beszélnek így.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ha csak a leghalványabb reményt is látja arra, hogy a családjában megoldjon bizonyos problémákat, akkor ragadja meg az alkalmat, és tegyen meg érte mindent! A legtöbb úgyis azon múlik, hogy van-e hite hozzá: a Hold és a Neptunusz fényszöge ma megadja önnek!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Hold és a Neptunusz fényszöge jelzi, hogy hihetetlenül felerősödnek a megérzései, szinte képes olvasni a másik gondolataiban. Ez a bolygóállás az igaz szerelmet is elhozhatja a szingli Ráknak.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma megmutathatja az oroszlánkörmeit, méghozzá a lehető legjobb értelemben. A szakmája terén alkothat nagyot, és ezzel kivívhatja a főnöke elismerését. Nem csoda, ha többre, magasabbra tör: a tehetsége valóban megvan hozzá.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Túl gyorsan zajlanak bizonyos események, változások a családjában. Mivel felkészületlenül érik a dolgok, különösen nehéznek érezheti a helyzetét. Mégis ön az, aki gyorsan egyből megoldásra találhat. Legyen megmentő!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Váratlan helyzettel, kényes és különleges empátiát igénylő feladattal kezdődik a mai nap. Ehhez nem kis mértékben szüksége lesz a pszichológiai tapasztalataira, az emberismeretére is. Ne alkosson túl hamar véleményt!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ha nem akar mindent, hanem inkább vágyik rá, sőt mi több, szeretné, akkor sokkal inkább meg is fogja kapni. A haraggal semmire nem megy. A vonzalommal igen.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Nem kellene minden apróságnak akkora feneket kerítenie. Ilyenkor nagyon gyanús, hogy a baj nem is abban van, ami önt irritálja. Az okokat mélyebben kellene keresnie.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma a szokásosnál is érzékenyebb és ingerlékenyebb lehet. Nem kellene azonban minden szón megsértődnie, mert nagyon is lehetséges, hogy félreértés áldozata lesz. Inkább tekintsen el nagyvonalúan még a szándékos bántástól is.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma mégis szüksége lehet a rugalmasságára, és arra, hogy jó képet vágjon ahhoz is, ha nem a tervei szerint alakulnak a dolgai. A spontaneitás ma inkább a javára válhat.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Igaz, hogy a tények értelmezése szemlélet kérdése. Ám önön mindig fenn van az a rózsaszín szemüveg. Tudja jól: ahol bezárul egy ajtó, ott kinyílik egy másik. És milyen igaza van! Ma is megláthat egy remek lehetőséget!





Ezeket olvastad már?
Feláras lesz az árnyék a magyarok körében népszerű ország vendéglátóhelyein

Feláras lesz az árnyék a magyarok körében népszerű ország vendéglátóhelyein

Létezik kifejezetten húsvéti könyv? Nagyobb a választék, mint gondolnád!

Létezik kifejezetten húsvéti könyv? Nagyobb a választék, mint gondolnád!

„Egyszerűen a folyosón felejtették, egyetlen orvos sem pillantott rá” – Tamara 12 órát szenvedett magára hagyva a kórház folyosóján, belehalt

„Egyszerűen a folyosón felejtették, egyetlen orvos sem pillantott rá” – Tamara 12 órát szenvedett magára hagyva a kórház folyosóján, belehalt

Ennek a csillagjegynek különösen jól alakulnak a dolgok nagypénteken

Ennek a csillagjegynek különösen jól alakulnak a dolgok nagypénteken

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás