RETRO RÁDIÓ

A Mérleg gondoskodása erőt ad a kapcsolatnak





Mutassa meg a Mérleg, hogy milyen gyengéd is tud lenni, ez nagy lendületet ad a kapcsolatának. A Bika szerelmi téren ne sürgessen semmit.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.09.26.
csillagjegy bolygók horoszkóp

Szeptember 24.

Kos

III. 21.–IV. 20.

Szinte minden új feladatra azt vágja rá mostanában, hogy ön ehhez nem ért, nem fog sikerülni. Pedig valószínűleg csak egy kis akarat és az önbecsülésének a megerősítése hiányzik. Kezdjen el újra hinni önmagában és vegye észre, hogy mások is bíznak önben.

Bika

IV. 21.–V. 20.

Időt kell szentelnie végre a testi és lelki egészségére, főleg abban az esetben, ha nyugodt, teljes, életet szeretne élni. A szerelmi életét illetően a csillagok azt üzenik: ne sürgessen semmit, mert a jó eredményhez idő kell.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Bárki, aki úgy gondolja, hogy mostanában megnyerhet egy vitát önnel szemben, az nagyot téved. Bár felkészültnek érzi magát az illető a „párbajozásra”, néhány félinformáció nem lesz elég vélt igazának a bebizonyítására. Ön pedig maradjon nyugodt.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Összpontosítson most az emberi kapcsolataira, legyen az munkahelyi vagy személyes. Tűnjön ez kissé fárasztónak is, hosszútávon megéri. Szenvedélyes cselekedetei általában sikerrel járnak, ezért ha van egy jó ötlete, bátran vesse be. Nagy sikere lesz.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Ha esetleg régimódinak tartja magát az új technikai eszközök használatában, ma ezt a beidegződést engedje el, és nyitottan álljon egy ilyen „kütyü” kipróbálásához. Lehet, hogy új kapukat nyit meg ön előtt. Engedje el a felesleges aggodalmakat, lépjen előre.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Ha túl sok energiát fektettük bele a vágyott dolgokba, ám az eredmények ennek ellenére sem akarnak jönni, van úgy, hogy elbizonytalanodunk. Ehelyett most a Szűznek át kellene gondolkodnia, hogy pontosan hol is akadt meg a folyamat, és ez továbblendíti a nehézségeken.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Ma megteheti, hogy dolgozik, de ha szeretné, le is mondhatja a napja hivatalos részeit, és csak élvezi az életet. Néha kell ilyen is! Kiszemeltjének mutassa meg, milyen gondoskodó és gyengéd is tud lenni, ez ugyanis nagy lendületet ad a kapcsolatuknak.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Bátran nézzen önmagába, vizsgálja meg, hogy valójában mit is szeretne a folytatásban, de mindezt tabuk, önsajnálat nélkül. Egy véletlen folytán találkozik egy régi ismerősével, aki feltesz egy kérdést, amely alaposan elgondolkodtatja az eddigi életéről.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Rájön, hogy az élete valójában izgalmas, sőt, kifejezetten élvezi az új feladatait. A legunalmasabb munkában is örömét leli. Összegyűjti minden bátorságát és tesz pár kockázatos lépést a személyes életében, amelyek igazán gyümölcsözőek lesznek.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Olyan kihívással kell most szembenéznie, amelyet komolyan kell venni, és a siker érdekében időt kell rá szentelni. Valaki most az ön segítségére, támogatására vár, de lehet elég lesz csak annyi, ha figyelmesen meghallgatja a mondanivalóját.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Próbálja meg más szemszögből nézni a dolgokat, erre ma lesz is elég türelme. Ha úgy érzi, tanácsot szeretne kérni valakitől, nyugodtan tegye meg. A szeretett személy felé ma túlzottan óvatos, szinte zárkózott, pedig semmi értelme, hiszen ő is várta a találkozót.

Halak

II. 20.–III. 20.

Egy futó pillantás a kialakult helyzetre nem old meg semmit, sőt, önben és az önt körülvevő emberekben azt a benyomást kelti, mintha nem is akarna törődni a dolgokkal. Teljes odaadással és figyelemmel minden sokkal gördülékenyebben megy majd.

 

Szeptember 25.

Kos

III. 21.–IV. 20.

Túlzottan „odamondogató” kedvében van. Gyakoroljon némi önmérsékletet, hiszen ön sem örülne egy kéretlenül őszinte ember szavainak. Partnerével hosszútávú elképzelései vannak, amelyeket meg is oszt vele, és ez sikert arat.

Bika

IV. 21.–V. 20.

Nyugodtan ossza meg a gondolatait azzal a személlyel, aki az utóbbi időben erősen lehangolta. Mondja el, hogy a viselkedése fájdalmat okozott, de megpróbál adni még egy esélyt. Az őszinteség ebben az esetben nagyon fontos.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Alaposan gondoljon át minden választ, mielőtt elfogadná mások elképzeléseit. Bár az ember néha tart attól, hogy elmondja az ötleteit, ezt most felejtse el, mert sikert arathat. A tanácsokat viszont hallgassa meg, mert építő jellegűek lehetnek.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Gyorsabban megértheti, hogyan oldja meg a problémát, ha a befolyásosnak tűnő emberek felé is fel meri tenni a kérdéseit. Az érzékeny Rák jegyűeknek nehéz néha kifejezniük a saját szükségleteiket, pedig más ezt nem teszi meg helyettük.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Sok embernek okoz örömet úgy, hogy nem szándékosan tette, de mégis így sikerül. Szerelmi fronton meglepetést ígérnek a csillagok, ezért álljon rugalmasan a történésekhez. Ne ragaszkodjon mereven az elképzeléseihez, inkább sodródjon.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Balul sülhet el egy találkozó, de néhány gyors ötlettel meg lehet menteni a helyzetet. Mondja el a feletteseinek, hogy szeretne több olyan feladatot kapni, amelyekben együtt kell működnie másokkal. Bizonyára értékelni fogják az igyekezetét.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Ma végre megkaphatja azt a választ, amelyre már hetek óta várt. Ettől rendkívül boldog lesz. Jókedvét ossza meg a családjával is, akik megérdemlik, hiszen végig ön mellett álltak a nehéz időkben. Ha megteheti, rendezzen egy kis ünnepséget.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Tartózkodjon más pénzétől, még abban az esetben is, ha ezt a kölcsönt önnek tiszta szívvel ajánlották fel. Törekedjen a közeljövőben inkább arra, hogy saját megtakarításai legyenek. Magánélete szinte szárnyal, kellemes történések várják.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Semmi szüksége olyan emberekre, akik újra és újra csalódást okoznak önnek. Beszéljen azzal az illetővel, aki az utóbbi időben sokat ígérgetett önnek, de a szavai tettek nélkül maradtak. Mai pozitív szemléletét használja a magánélete rendbetételére.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Válaszút előtt áll. Az egyik meglehetősen könnyűnek tűnik, de nem biztos, hogy azt kellene választania. Partnere teljes odaadással próbál a tanácsaival a segítségére lenni, de ez önnek nem igazán tetszik. Ne bántsa meg, inkább örüljön a támogatásának.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Annyira erős ma a pozitív kisugárzása és a magabiztossága, hogy kiszemeltjében fellobbantja a szenvedélyt, de a már régóta párkapcsolatban élők esetében is hatalmas egymásra hangolódás következik. Koncentráljon a valóban fontos dolgokra.

Halak

II. 20.–III. 20.

Türelmetlenül várja, hogy egy önhöz közel álló személytől választ kapjon, de legyen optimista, mert az illető tudja, hogy lépnie kell, csak kissé összecsaptak a feje fölött a hullámok. Időben megkapja tőle a segítséget, ne keseredjen el.





Ezeket olvastad már?
Így ettek ők! Ezek voltak a magyar írók kedvencei

Így ettek ők! Ezek voltak a magyar írók kedvencei

Olyan kozmikus együttállás következik, amire több mint 80 éve nem volt példa: kártyavárként dőlhet össze az, amit eddig felépítettünk

Olyan kozmikus együttállás következik, amire több mint 80 éve nem volt példa: kártyavárként dőlhet össze az, amit eddig felépítettünk

40 napig csak narancslén élt a nő: ez történt a testével – Videó

40 napig csak narancslén élt a nő: ez történt a testével – Videó

Meglepő akadályokat görget az élet néhány csillagjegy elé ma

Meglepő akadályokat görget az élet néhány csillagjegy elé ma

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás