Ezeknek a csillagjegyeknek érdemes lemondaniuk a mai programokat

Ezt üzenik mára a csillagok.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.08.25.
Módosítva: 2024.08.25.
horoszkóp horoszkóp előrejelzés horoszkóp párkapcsolat

2024. augusztus 25. Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma találkozhat valakivel, akit talán már ismert, de most még inkább úgy érzi, hogy rokonlélekre talált benne. Talán a közös érdeklődés vagy egy nagy beszélgetés hozza önöket ilyen közel egymáshoz.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Valami izgalmas dolog történhet ma a közelében és nem szeretne kimaradni belőle, de talán a párja nem túlságosan lelkesedik az ötletért, hogy közösen részt vegyenek benne. Ha így áll a dolog, menjen el egyedül az eseményre! Nem kell folyton együtt lenni!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Valami új és érdekes történik ma önnel, ami jelenthet egy izgalmas élményt, programot, de akár azt is, hogy egy találkozás hoz új energiákat az életébe. Ha szingli, akkor ez lehet flört és szerelem is.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Csodás napja lehet ma: most még valahogy a nap is fényesebben süt önre. Használja ezt a napot arra, hogy feltöltődjön vidámsággal, jó érzésekkel, elégedettséggel, amiket a Bika Hold hoz. Ne is foglalkozzon semmi gonddal, problémával. Ez most a pihenés ideje.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma nagyon szenvedélyes és érzelmes, ami azt is jelenti, hogy sokkal intenzívebben éli meg az élményeket, melyek érik, és valószínűleg mindezt kívülről is jól látható módon mutatja majd ki. Akit ma szeret, az igencsak jól jár, akit pedig nem, az kénytelen lesz elgondolkozni a hibáin…

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Az égi folyamatok szerint csupa kedves ember veszi körül, akik drukkolnak önnek. Szerencsés, mert a bolygók is segítik. Ezek után önön múlik, hogy mire fókuszál: a hibákra vagy a megoldásokra…

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A Nap már a Szűz jegyében jár, így végre ismét tud nyugodtan tervezni. Üljön le egy nyugodt helyre egy jeges teával vagy jeges kávéval! Írja össze, hogy ősszel milyen feladatok várnak önre! Ezek után pedig lazítson, és használja ki ezt az utolsó augusztusi hétvégét.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Szűz Nap, Bika Hold önnek nagyon kedvező, mert végre ismét visszanyeri a lelki békéjét, nyugalmát. És végre tud kifelé figyelni, tervezni! Használja ezt a mai napot is erre. Lazítson, és gondolja végig a következő hetek terveit.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Valaki ma jó tanáccsal látja majd el, és ha nem is azt hallja tőle, amit szeretne, azért gondolkodjon el a mondandóján. Néha nem csak egy igazság létezik. És érdemes meríteni a másik szavaiból, pláne, ha jószándék áll mögöttük.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Egy elképzelés, egy terv kezd megfogalmazódni önben a mai napon, de talán még nem érett meg a helyzet ahhoz, hogy bele is kezdjen. Ha úgy érzi, hogy jó az irány, akkor dolgozzon még rajta egy kicsit, csiszolgassa, gyűjtsön információt és várjon egy jelre. Tudni fogja, mikor vághat bele.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma nem esik nehezére sodródni az árral. Van rá lehetősége, hogy igazán feltöltődjön energiával és kikapcsolódjon. Akkor fogja élvezni ezt a napot, ha teret enged a spontaneitásnak, és hagyja, hogy az történjen, ami csak úgy alakul magától.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ki kell pihennie a hét eleji feszültségek okozta fáradtságot. Nem semmi, hogy mennyi minden volt az elmúlt napokban. Óriási fegyelemre volt szüksége, hogy ne törjön ki a vita. Megérdemli, hogy a mai napon átadja magát a nyugalomnak, pihenésnek.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás