Konfliktusokkal teli napja lesz ezeknek a csillagjegyeknek, jobb lesz vigyázni!

Július 3. sok csillagjegynek tartogat veszekedést, konfliktust.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.07.03.
Módosítva: 2024.07.03.
rivalizálás féltékenység horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Lesz ma néhány komoly feszültséget keltő fényszög. Persze minden konfliktus elkerülhető, ha kellően tudatosan áll hozzá. Ezért most is erre kell törekednie: bármilyen provokációval találkozzon is, számoljon el tízig, mielőtt visszaszól.

 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A Merkúr és a Plútó szembenállása jelez konfliktusokat. Problémát okozhat féltékenység, rivalizálás, vagy bármi, ami a hatalmi kérdésekkel van összefüggésben. Valakinek engednie kell az egójából…

 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Azt általában is rosszul viseli, ha mások mondják meg önnek, mit tegyen, de azt különösen rosszul tűri, ha valaki abba szólna bele, hogy mit érezzen, gondoljon. Ráadásul egy olyan személy, akinek a jóindulata is megkérdőjelezhető.

 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ma nagyon figyeljen oda a beérkező információkra, mivel eléggé valószínű, hogy lesz köztük olyasmi is, aminek komoly jelentősége lesz a későbbiekben. Ha figyelmes, fel tud készülni olyasmire is, ami nem mindenki számára látható előre.

 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Elég nehéz dolga lehet ma annak, aki vitába szállna önnel, mivel elég határozott, és pontosan tudja, mit akar. Ha mégis valaki szembeszállna önnel, nos, annak jól fel kell kötnie a gatyát, az biztos!

 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ma olyan szituációba kerülhet, amelyben eleinte sem ön, sem a másik fél nem hajlandó feladni a hadállását, és mintha mindennél fontosabb lenne, hogy ő kerüljön ki nyertes félként egy vitás helyzetből. Ez nyilván nem lehet megoldás, úgyhogy csak azt lehet tenni, hogy mindkét fél enged egy kicsit.

 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma nagyon besűrűsödnek a dolgok, és úgy érzi majd, mintha kétfelé kellene szakadnia. De mivel egyszerre két helyen nem lehet, el kellene döntenie, hol áll helyt és hol ütemezi át inkább a dolgokat.

 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Van, hogy hagyni kell, hogy a körülöttünk zajló események haladjanak a maguk útján, mivel befolyásolni amúgy sem tudnánk őket. Ma akkor teszi jól, ha nem erőlködik feleslegesen, hanem megvárja, hogy kiforrják magukat a dolgok.

 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ma különösen ügyelnie kellene a kommunikációra, mivel komoly következményei lehetnek most annak, milyen módon szólítja meg az embereket. Egy helyzetben most szüksége lehet a határozott fellépésre, de közben muszáj lenne kedvesnek is lennie.

 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Olyan helyzetbe kerülhet ma, melynek során valaki értékeli a teljesítményét. Érthető, ha emiatt feszültté válik, érintsen a dolog magánéletet vagy munkát, de higgye el, semmi oka rá. Nem biztos ugyanis, hogy rossz szándék vezérli az illetőt.

 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Valaki megkérdőjelezi egyes dolgait, cselekedeteit a mai napon, és még önnek kell bizonygatnia azok helyességét. Lehet, hogy az illető féltékeny önre vagy a sikereire és a hibákat keresi, de ne feledje, hogy senkinek nem tartozik elszámolással…

 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Kissé meginog ma az önbizalma egy esemény vagy egy hír hatására, de ne feledje, hogy ön a helyes úton halad. De még ezen az úton is előfordulhatnak nehézségek. Ez most éppen csak egy ilyen, amit nem szabad túlságosan mellre szívnia.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás