Ezek a csillagjegyek dühítő híreket kapnak ma

Kedden talán túlságosan is nagy hatással lehet önre egy hír vagy egy információ és könnyen lehet, hogy hajlamos lesz messzemenő következtetéseket levonni belőle. Ne feledje azonban, hogy nem eszik olyan forrón a kását! Rövidesen kitisztul a kép.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.05.28.
Módosítva: 2024.05.28.
szükség Fortuna hírek horoszkóp

2024. május 28.

Horoszkóp



 

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma már a Vízöntő jegyében jár a Hold és szuper meglátásokat, eredeti ötleteket hoz. Igazán jó napja lesz, és ha el van akadva egy problémával, most mint a gordiuszi csomót, átvághatja.



 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Élvezheti a jó hangulatot a mai nap, amit a Vízöntő Hold hoz. Ön is tegyen hozzá a pozitív érzésekhez! Különösen legyen ez igaz arra, ha valaki ma igyekszik egy kicsit közelebb kerülni önhöz. Legyen nyitott!




 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Már az Ikrek jegyében jár a Jupiter, úgyhogy ha valamiben szerencsére van szüksége, most meg fogja kapni Fortuna támogatását. Nagyon jó időszak veszi kezdetét a napokban, amikor minden picit könnyebb.



 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Vízöntő Hold hozhat váratlan pillanatokat. Ma hirtelen bonyolódhat a helyzet a környezetében, és önnek egyszerre megnehezíti a dolgát valami olyasmi, amire nem számíthatott előre. Valószínűleg kommunikációs problémái is támadnak, nem ér el valakit, vagy nem kap meg egy fontos üzenetet.



 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma talán túlságosan is nagy hatással lehet önre egy hír vagy egy információ és könnyen lehet, hogy hajlamos lesz messzemenő következtetéseket levonni belőle. Ne feledje azonban, hogy nem eszik olyan forrón a kását! Rövidesen kitisztul a kép.



 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A Vízöntő Hold szuper meglátásokat, hirtelen kipattanó ötleteket hoz, és jókedvűvé, bolondossá teszi ezt a napot. Most jól teszi, ha nem belefeszül a problémákba, hanem hagyja, hogy maguktól megoldódjanak.



 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Kedden ki kell állnia magáért, és központi szerepet vállalni, ha azt akarja, hogy a dolgok ön körül úgy történjenek, ahogy azt szeretné. Nem kell azonban ettől túlságosan félnie, hiszen minden képessége megvan ehhez.



 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Vízöntő Hold idején nagyon derűlátó ön is, szüksége is van erre, mert nagyon leterhelt ez a mostani időszak. Higgye el, minden oka megvan arra, hogy optimista és nyugodt legyen. És veregesse meg a saját vállát, mert nagyon jól menedzseli a dolgait.



 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ma elérhet egy önnek fontos eredményt, de ennek az ára az lehet, hogy képes legyen közben a kompromisszumra is. Ha ugyanis csökönyösen ragaszkodik minden apró részlethez, akkor a végén mégiscsak összekuszálódnak a dolgok.



 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Túlságosan görcsösen akar valamit a mai nap, hajlamos lehet arra, hogy ennek rendeljen alá mindent, még akár a magánéletét is. Ma azonban figyelnie kellene a környezete igényeire, az higgye el, fontosabb!



 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Igazán magabiztosan és vidáman ébredhet, a Hold az ön jegyében jár, és erős kisugárzást ad, amit egy helyesen kiválasztott megjelenéssel még hangsúlyosabbá tehet majd. Ha így tesz, egész álló nap vonzani fogja a tekinteteket és fogadni a bókokat.



 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Kedden némi csalódottságot érez, amikor a környezete nem képes eléggé komolyan venni valamit, amit ön nagyon fontos dolognak tart. Minél bosszúsabbnak mutatkozik ugyanakkor emiatt, annál tovább ront ezen a helyzeten. Vegye elő a pókerarcát!

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás