Ez a csillagjegy ma jeleket kaphat az univerzumtól





Van olyan csillagjegy, akire hatalmas felismerés vár.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.04.21.
Módosítva: 2024.04.21.
horoszkóp csillagjegy napi horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A mai napon pontos a Jupiter–Uránusz-együttállása, ami hatalmas felismeréseket, véletlenszerűnek tűnő fordulatokat hoz, és egészen nyárig éreztetni fogja hatását. Ma töltődjön, pihenjen, és figyeljen befelé is, a hirtelen támadó ötletekre.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Vasárnap az ön jegyében áll együtt a Jupiter és az Uránusz, de nemcsak a mai napon, hanem egészen nyárig éreztetni fogja hatását. Most olyan események indulhatnak el, amik az egész életére hatással lesznek, akkor is, ha elsőre nem látszódik a jelentőségük. Figyeljen az intuíciójára!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Hiába érez fáradtságot, enerváltságot, mozgásra szüksége van a szervezetének. Vegyen hát erőt magán és mozogjon, lehetőleg minél aktívabban. Azt fogja tapasztalni, hogy nemhogy nem fárad el, de egyre csak töltődik és regenerálódik. Ez a vasárnap nagy trükkje!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Vasárnap egy helyzetben nagyon erősen kikívánkozik önből a vélemény, de számoljon azzal, ha enged a csábításnak, azzal kiszabadít egy szellemet a palackból. Könnyen lehet ugyanis, hogy amit mond, végül nagy vihart kavar.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma történhet valami, aminek szimbolikus ereje van és amely szinte sarokpontja lehet a jövőbeli terveinek. Talán ez a dátum lesz az, melyet érdemes megjegyeznie. Lehet, hogy azonnal nem látszik az események jelentősége, de később majd megmutatkozik.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Vasárnap az univerzum jeleket küldhet ön felé a környezetében zajló eseményeken keresztül, vagy az embereken keresztül, akik kapcsolatba kerülnek önnel. Az már az ön feladata, hogy megfejtse ezeket!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Vasárnap, a Jupiter–Uránusz-együttállás idején ráláthat egy összefüggésre, különösen akkor, ha nemcsak a felszínt figyeli maga körül, hanem megpróbál a dolgok mögé is belátni. Kérdezősködjön, beszélgessen és legyen nyitott az új információk befogadására.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Vasárnap valaki manipulálni akarja majd, de önnel ez szint elehetetlen. Ügyeljen ugyanakkor arra, hogy mikor visszaveri a támadást, akkor legyen tapintatos, kíméletes, de egyben határozott is. Mindenképpen neheztelni fog önre az illető, de ezzel nem kell törődnie.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Most hajlamos lesz a szokottnál keményebben fogalmazni. Sőt régi ügyeket is felhánytorgathat, ami garantáltan vitába torkollik. Ehelyett inkább kérdezzen! Ha őszinte odafordulással beszélget a másikkal, akkor egészen biztos megnyílik önnek.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Vasárnap nagyon erősen megszólal a belső hangja. Egy megérzés bukkanhat fel a tudatában. Ne vegye félvállról a dolgot! Az életében most egy nagy változás készülődhet, egy egészen új lehetőség épp befordulni készül a sarkon.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Vasárnap a gondolatait egy körvonalazódó terv, vagy sugallat kötheti le, amely elindíthatja egy új úton. Bármi is legyen ez, figyeljen a most felmerülő részletkérdésekre. Lehet, hogy most alkotja meg azt a jövőt, amely majd mindent megváltoztat ön körül.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Nagyon erős intuíciót tapasztalhat a Jupiter–Uránusz-együttállás idején. Relaxáljon ma, és ha szokott meditálni, ma is kerítsen rá sort. Nagyon jó, előremutató gondolatai lehetnek. Legyen ma sokat azokkal, akiket szeret.





 





Ezeket olvastad már?
„Az idősebb párommal vesztettem el a szüzességemet – de egyszerűen nem hittem el, amit ezután tett”

„Az idősebb párommal vesztettem el a szüzességemet – de egyszerűen nem hittem el, amit ezután tett”

Hihetetlen: ez a 4+1 étel elősegít a haj növekedését

Hihetetlen: ez a 4+1 étel elősegít a haj növekedését

Ez a csillagjegy ma egy hatalmas horderejű jó hírt kap

Ez a csillagjegy ma egy hatalmas horderejű jó hírt kap

„Annyit keresek az OnlyFansszel, hogy a barátom már csak részmunkaidőben dolgozik, és mindent én fizetek”

„Annyit keresek az OnlyFansszel, hogy a barátom már csak részmunkaidőben dolgozik, és mindent én fizetek”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás