Nem mondja ki a párod, hogy szeret? Teszteld a szeretetnyelvét!





A tudatalattid hívjuk segítségül, hogy kiderüljön, hogyan viselkedsz a szerelemben. Villámtesztünk megmutatja, milyen vagy te és a választottad!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.11.14.
Módosítva: 2023.11.14.
kapcsolat szeretetnyelv szerelem önkifejezés személyiségteszt

Szerelmedet vallani nehéz lehet, pedig ez egy fontos lépés egy kapcsolatban. Vannak, akik gyakran mondják, hogy „szeretlek”, míg mások tettekkel mutatják ki az érzéseiket. Tesztünk megmutatja, mi a te szeretetnyelved!

Te vagy a szavak embere, vagy számodra a tettek többet mondanak minden másnál? (Fotó: themindsjournal.com)

Amennyiben a kép jobb oldalán lévő arcra figyeltél fel először, akkor leginkább az álmaidra és a céljaid megvalósítására koncentrálsz. Míg mások a részletekkel vannak elfoglalva, te átlátod a legbonyolultabb helyzeteket is, kiforrott terveid vannak, a magabiztosságod megingathatatlan. A szeretetnyelved a türelem. Időt szakítasz a szeretteidre, és itt nem sablonos romantikus gesztusokról van szó, hanem arról, hogy minőségi időt töltesz velük még akkor is, ha sok más feladat vár befejezésre.

Ha a fákat szúrtad ki, akkor valószínűleg óvatos vagy a szerelemben a korábbi rossz tapasztalataid miatt. Nagyon érzékeny vagy, és az apró dolgok is mélyen érintenek. Amikor igazán szerelmes vagy, akkor tudsz megnyílni, a kedves gesztusoknál is többet jelent, ha meg tudod osztani valakivel a félelmeidet és az álmaidat. Látszik, hogy megsebeztek, de azért nem zárkózol be, hiszel benne, hogy megtalálod az igazit!

A Hold vonzotta a tekinteted? Eszerint álmodozó típus vagy, amit az emberek sokszor úgy értelmeznek, mintha visszahúzódó lennél. Felelősséget vállalsz a tetteidért, de kissé elvont vagy, a spiritualitás és a kreativitás inspirál. A szeretetnyelved a művészet, szeretsz zenélni és táncolni, a kedvesednek verset írni vagy festeni róla egy képet. Nem beszélsz nyíltan a szerelmedről, de az érzéseid nyilvánvalóan megmutatkoznak a művészetedben.​

Amennyiben a jobb oldali arcban elrejtett farkason akadt meg a szemed, az arra utal, hogy szenvedélyes vagy, magabiztosan fejezed ki a vágyaid. Bulizós típus vagy, de az intim helyzeteket élvezed igazán. Szeretsz koktélokat keverni választottadnak, vagy romantikus történeteket megosztani vele vacsora közben. A szeretetnyelved a fizikai érintés, és az intim tetteket többre értékeled, mint a szavakat. Kedves gesztusokat használsz, hogy kimutasd a szerelmedet, mint például az ölelkezést.

Ha a háttérben lévő házat vetted észre elsőként, akkor egy kapcsolatban fontos számodra, hogy biztonságban és otthonosan érezd magad. A szeretetnyelved az étel – szeretsz főzni vagy sütni, még akkor is, ha egyébként elfoglalt vagy és sorakoznak a megoldásra váró feladatok. A főzés egy sajátos módja annak, hogy elmondd választottadnak: „Törődök veled”.





 





Ezeket olvastad már?
Üzentek a csillagok: fontos, hogy ez a csillagjegy ma mindenképp hallgasson a megérzéseire!

Üzentek a csillagok: fontos, hogy ez a csillagjegy ma mindenképp hallgasson a megérzéseire!

„A családom büszke arra, hogy erotikus modell vagyok – ők az első számú rajongóim”

„A családom büszke arra, hogy erotikus modell vagyok – ők az első számú rajongóim”

Furcsa megérzése lesz ma ennek a csillagjegynek

Furcsa megérzése lesz ma ennek a csillagjegynek

Figyelem! A Te hangodat is klónozhatták, ha elkövetted ezt a hibát a telefonoddal

Figyelem! A Te hangodat is klónozhatták, ha elkövetted ezt a hibát a telefonoddal

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás