RETRO RÁDIÓ

Mindennek oka van! Ilyen napra készüljenek a csillagjegyek

Lesz, akinek jó, és lesz, akinek kevésbé jó napja lesz.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.11.21.
horoszkóp csillagjegy életmód

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Kedden egy olyan témában, amely mindig is lenyűgözte, egy érdekes információra bukkanhat, és ez valószínűleg erősen lázba fogja hozni. Kattanjon rá a témára, tanuljon, szerezzen meg minél több tudást, mert ha valami ennyire leköti, akkor annak biztosan oka van.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ön mindig is igyekezett jól bánni a pénzzel, beosztani, de közben élvezni is, nem csak kuporgatni. Kedden különösen jó gondolatai támadhatnak ezen a területen. Mielőtt azonban belekezdene a megvalósításba, minden információt szerezzen be a témakörben. 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ma szó szerint belebotlik egy lehetőségbe vagy egy ötletbe. Ne feledje, hogy ilyen véletlenek ritkán vannak, és még az is lehet, hogy nem is véletlen, hogy pont ma, pont akkor volt ott, azon a helyen. A kérdés már csak az, hogy kezd-e valamit mindezzel? 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ma feszült légkörben telhet a napja és előfordulhat, hogy akár egy ártatlan megjegyzésből is komoly vita alakul ki a környezetében. Legyen figyelmes és ügyeljen mások érzékeny pontjaira! Nem mindenki viseli jól, ha azzal a kőkemény őszinteséggel találkozik, ami most öntől érkezhet.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma kezelnie kell valakinek az idegesítő viselkedését, ami jelenthet egy kellemetlen embert is, aki folyton az energiáit szívja le, de egy ismeretlent is, aki mindenáron szeretne öntől valamit. Legyen elegáns és határozott, ne hagyja, hogy kizökkentsék a nyugalmából!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ön általában mindenkivel jól megérteti magát, de ma könnyen lehet, hogy nagyon nem lesz egy hullámhosszon valakivel, akivel ráadásul kénytelen a nap nagy részét eltölteni. Talán van egy ügy a háttérben, ami őt zavarja, és ez nem is biztos, hogy önnel kapcsolatos. 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma készen kell állnia arra, hogy egy helyzetet gyorsan és hatékonyan kezeljen, mert egy váratlanul kialakuló helyzetet kell kezelnie. A legfontosabb az lesz majd, hogy visszaállítsa az egyensúlyt, a részletekkel ráér később is foglalkozni.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma picit kellemetlen helyzetbe keveredhet, melyben talán úgy érzi, a figyelem nem olyasmire irányul önnel kapcsolatban, mint amire szeretné. Valaki talán álhírt, vagy rosszindulatú pletykát kezd terjeszteni önről, esetleg megjegyzésekkel támadja.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Most izgalmas helyzet alakulhat ki ön körül, ahol bátorságra és kezdeményezőkészségre lesz szüksége ahhoz, hogy a dolgokat a megfelelő irányba állítsa. Ha jól intézi a dolgokat, és nem remeg meg a keze, akkor komoly sikereket érhet el, szóval hajrá!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Nagyon jó lehetőségek nyílnak meg ön előtt. Ha van olyan terve, amivel kapcsolatban falakba ütközött az elmúlt hetekben, akkor most alaposan meg fog lepődni, ha mégis sikerül utat törnie magának. Köszönheti mindezt a kitartásának. 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Nyugodtan lehetne ma egy kicsit önzőbb, mint ahogy azt megszokták öntől. Törődjön most többet önmagával, kényeztesse a testét, lelkét, pihenjen vagy éppen mozogjon, amire vágyik! Ha pedig valakinek netán ez nem tetszik a környezetében, magára vessen.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Az a nagy lobogó lelkesedés, ami ma önben munkál, megmutatja az irányt önnek. Kövesse azt, amit a szíve diktál és megtalálja, amit keres. Lehet, hogy ezúttal vállalnia kell némi józanul kalkulált kockázatot is, de ne feledje, hogy rizikó nélkül csak ritkán van valódi siker.

 

Ezeket olvastad már?
Így süti leveles tésztába a töltött körtét Lázár séf

Így süti leveles tésztába a töltött körtét Lázár séf

Tünetek: így tudod megkülönböztetni a sima megfázást az influenzától és a Covidtól

Tünetek: így tudod megkülönböztetni a sima megfázást az influenzától és a Covidtól

Ezt hozzá neked a Mikulás a horoszkópod szerint

Ezt hozzá neked a Mikulás a horoszkópod szerint

Furcsa módon hat ránk a telihold: ezért változik meg a hangulatod!

Furcsa módon hat ránk a telihold: ezért változik meg a hangulatod!

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás