Erre a csillagjegyre csodálatos találkozás vár pénteken





Sokan a hét utolsó napján sem lazíthatnak, legyünk figyelmesek mindenre!



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.11.10.
pletyka program beszélgetés horoszkóp

Kos (03. 21.–04. 20.)

Elég fáradt, így ma reggel nem lesz a legjobb hangulatban, amit csak tovább erősít, hogy a környezetében mást is meg kellene vigasztalnia. A legjobb, ha két legyet üt egy csapásra, és elhívja az illetőt valamilyen vidám programra, egy mozira, vagy akár egy kellemes kávéra.

 

 

Bika (04. 21.–05. 20.)

Ha az idegeskedésre keres okot, akkor ma nem kell sokat igyekeznie, adódik sok bosszúság teljesen magától is... Gond lehet a telefonnal, a számítógéppel, késések, forgalmi dugók keseríthetik meg a napját. De mi lenne, ha csak főzne egy jó teát és inkább lenyugodna?

 

 

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

Ma egy olyan programra kaphat meghívást, amelyre nincs nagy kedve elmenni, vagy már nem újdonság az ott bemutatott attrakció. A kérdés az, hogy a partnerével szívesen töltené-e el az időt. Ha igen, akkor mondj igent, hiszen nem az a lényeg, hol van, hanem hogy kivel.

 

 

Rák (06. 22.–07. 22.)

Pénteken egy olyan téma kerülhet terítékre, amely zavaró az ön számára, vagy nem szívesen foglalkozik vele. Ha így van, közölje a környezetével, hogy ebben a beszélgetésben nem szeretne részt venni. Fontos, hogy meghúzza a határait!

 

 

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

Pénteken érdekes összefüggésekre jöhet rá. Egy beszélgetés vagy egy hír, esetleg egy pletyka alaposan átírja, hogy mit gondol egy fontos és aktuális témáról. Érdemes rugalmasan hozzáállni mindenhez.

 

 

Szűz (08. 23.–09. 22.)

Pénteken még koncentrálnia kellene a feladataira. Nem szabad hagynia, hogy bármi is eltérítse a valódi céljától, tervétől. A figyelmét összpontosítsa a fontos dolgokra, és ne hagyja, hogy órákra elvonja a figyelmét valami olyasmi, aminek semmi értelme sincs.

 

 

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

Pénteken várhatja néhány kihívás. Egy zavaros információhalmazban kellene megtalálnia azt a néhány hasznos elemet, melyet azután fel tud használni valamire. Ha erre van szüksége, próbálja a dolgokat kicsit távolabbról nézni, és keressen rendszert a káoszban.

 

 

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

Pénteken érdemes lesz különösen ügyelnie a megjelenésére és a környezetére is, mivel jó esélye van annak, hogy egy fontos találkozója vagy vendége lesz, és érdemes lehet jó benyomást kelteni. Talán egy lehetséges ajánlat is érkezik valamivel kapcsolatban.

 

 

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

Az elmúlt napok extrém módon fárasztóak lehettek önnek. Könnyen lehet, hogy alaposan belehúzott a munkába, de az is benne van a pakliban, hogy a családtagok szívták ki az utolsó csepp energiát is önből. Bármelyik verzió is igaz önre, a megoldás csakis a pihenés, az alvás lehet. Akár délután is érdemes lenne picit pihenni.

 

 

Bak (12. 22.–01. 20.)

Pénteken tartsa nyitva a szemét és a fülét, mivel olyan híreket, információkat kaphat, amelyek hasznosak lehetnek önnek. De mindez még nem minden. A mai napban benne van egy csodálatos találkozás lehetősége is valakivel, aki nagy hatással lehet önre a jövőben.

 

 

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

A mai nap lendületet adhat önnek, hogy valami, ami már folyamatban van, végre a megfelelő mederbe kerüljön, és úgy működjön, ahogyan azt eltervezte. Mindezek mellett egy inspiráció is vár önre egy érdekes és izgalmas személy képében.

 

 

Halak (02. 19.–03. 20.)

Pénteken szerencsés és vidám napot élhet meg, amit köszönhet annak, hogy talán egy fontos dátum érkezett el az életébe, de az is lehet, hogy a siker kapujához ért éppen. Akárhogy is, az optimizmus és a boldogság most nagyon is átjárja a lelkét.

 





 





Ezeket olvastad már?
Felemészt a stressz és a bizonytalanság? Ezek a gyógynövények segítenek minden bajodon

Felemészt a stressz és a bizonytalanság? Ezek a gyógynövények segítenek minden bajodon

Ennek a két csillagjegynek nagyon rosszul indul a hét

Ennek a két csillagjegynek nagyon rosszul indul a hét

Százmilliókat nyert kaparós sorsjeggyel, váratlan dolgot tett az amerikai nő

Százmilliókat nyert kaparós sorsjeggyel, váratlan dolgot tett az amerikai nő

„Az orvosok azzal kezdték” – csodát tett, 47 kilót fogyott a magyar édesanya

„Az orvosok azzal kezdték” – csodát tett, 47 kilót fogyott a magyar édesanya

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás