RETRO RÁDIÓ

Csodás nap virradt a Bikára: mindig is erre vágyott a párkapcsolatában

A hét második napja szinte mindegyik csillagjegyre pozitív hatással lesz.Megosztás
Szerző: PT
Létrehozva: 2023.09.26.
Módosítva: 2023.09.26.
horoszkóp csillagjegyek életmód

Horoszkóp

Kos (03. 21.–04. 20.)

A céljai eléréséhez elsődleges lenne az, hogy tisztában legyen a saját értékeivel. Ezzel saját magának teremt jó tárgyalási alapot. Szeptember utolsó hetének eleje alkalmas mindenféle megbeszélésre, kommunikációra, egyeztetésre. Használja ki!

Bika (04. 21.–05. 20.)

Kedden a párkapcsolatában lehetősége van megtalálni azt a harmóniát és békét, amire mindig is vágyott. A kapcsolat szépsége most az otthonán is meglátszik. Kis ötletekkel még hangulatosabbá varázsol mindent.

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

Olyan helyzetek adódhatnak kedden, amikor jó esély van elásni valakivel a csatabárdot. Lehetséges, hogy nem is olyan közeli ez a személy, inkább arról van szó, hogy a munkában vagy az otthona környékén sokszor összefutnak.

Rák (06. 22.–07. 22.)

Nagyszerű konstellációk lesznek az égen, amelyek optimizmust hoznak önnek. Szüksége is van rá, mert szeretné végre a saját kezébe venni az élete irányítását. Ezzel meglepheti a párját, de talán éppen ettől fogja jobban tisztelni önt.

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

Lassan búcsúzik a szeptember, és önnek meglehetősen borús kedve lesz. A bolygók ahhoz segítik hozzá, hogy vegyen észre sok-sok szépséget. Kedden ráadásul része lehet valamiben, ami igazán boldoggá teszi.

Szűz (08. 23.–09. 22.)

A tegnapi zűrös nap után a mai igazán békésebbnek látszik. Valaki a segítségét kéri egy olyan témában, amihez ön igazán jól ért. Jól is esik megmutatnia a szakértelmét. Pénzügyekben is jó híreket kaphat.

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

A Nap már a Mérlegben jár, és minden téren sikereket jelez. Jellemző módon ön szereti mindig valami más szemszögből megközelíteni a dolgokat. Ezzel sokat segít a munkában a kollégáknak is!

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

Érzelmileg egy kicsit hullámzó állapotban lehet, ezért sok a vita és a békülés. Ez azért eléggé kikezdheti a párja idegeit. Próbáljon meg lecsillapodni! Sokat segíthet, ha kipróbál valamilyen relaxációs technikát, vagy már ma sétál egy nagyot hazafelé.

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

Bár feszültebb hangulatban ébred, jó lenne, ha ezt nem vinné be magával a munkahelyére. A kollégákkal kerüljön minden összetűzést. Ott ugyanis hosszú távú hatása is lehet az efféle veszekedéseknek.

Bak (12. 22.–01. 20.)

Érzelmileg konfliktusos helyzetet mutatnak a bolygók keddre. Ha szingli, akkor egyszer csak kiderülhet, hogy egy barátnak hitt ember többet is jelent önnek ennél. Ha azonban az illető elkötelezett, akkor kezelje nagyon óvatosan a helyzetet!

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

Igazságérzete most nem ismer határokat, ebből következően adódhatnak konfliktusai a munkahelyén, a veszekedések ma nagyon is esélyesek. Legalább próbálja meg becsomagolni a mondandóját!

Halak (02. 19.–03. 20.)

Kedden meg kell találnia az arany középutat a párkapcsolatban. Ha a céljai jók is, de nem találkoznak a másikéval, akkor bizony módosítania kell azokat. Persze ugyanakkor arra is ügyeljen, hogy ne mindig ön legyen az, aki lemond mindenről.

 

Ezeket olvastad már?
Így süti leveles tésztába a töltött körtét Lázár séf

Így süti leveles tésztába a töltött körtét Lázár séf

Tünetek: így tudod megkülönböztetni a sima megfázást az influenzától és a Covidtól

Tünetek: így tudod megkülönböztetni a sima megfázást az influenzától és a Covidtól

Ezt hozzá neked a Mikulás a horoszkópod szerint

Ezt hozzá neked a Mikulás a horoszkópod szerint

Furcsa módon hat ránk a telihold: ezért változik meg a hangulatod!

Furcsa módon hat ránk a telihold: ezért változik meg a hangulatod!

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás