Az Oroszlán ma ússzon az árral!





Gyors változás lesz ma az életében…



Megosztás
Szerző: PT
Létrehozva: 2023.08.30.
horoszkóp Oroszlán életmód

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Szerdán egy igazán szerencsés nap vár önre, ami a munka, a pénzügyek frontján is jelentkezhet. Van esélye annak is, hogy egy régi ötlet hoz megoldást egy jelenlegi problémára. Ha maximálisan ki szeretné használni a szituációt, lehet, hogy egy kis merészségre is szükség lehet.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Szerdán egy régebbi adósságát törlesztheti, amikor kapcsolatba kerül valakivel, aki régen tett önnek egy szívességet. Az is lehet, hogy elhanyagolt valakit, akit pedig szeret. Legyen őszinte és szeretetteljes vele és ugyanezt fogja visszakapni ön is.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ma jó alkalma lehet arra, hogy bővítse egy kicsit a látókörét és új ismereteket szerezzen valamiről, ami mostanában keltette fel az érdeklődését. Egy barát vagy ismerős olyan információkkal látja el ugyanis, amik nagyon hasznosnak bizonyulnak.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ma gyakorlatiasnak és találékonynak kell lennie, amikor egy váratlan probléma vagy kihívás bontakozik ki ön előtt, és nincs a közelben senki, aki segíthetne. Szerencsére ön pont nagy nyomás alatt teljesít a legjobban!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Az életében szerdán olyan gyors változások történnek, ami ráadásul egyszerre több területet is érinthetnek, ami miatt talán kissé zavart is lehet, vajon minden megfelelően alakul-e. Nem kell aggódnia, minden jó irányba halad, ön csak ússzon az árral!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Most felívelőben vannak a dolgai, és egyre több lehetőség vár most önre. Ha pedig mindez nem lenne elég, ma még Fortuna is önre mosolyoghat. Kellemes meglepetés vár önre a magánéletben is, ami egy új barátságot, vagy talán valamivel többet is jelenthet. 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma valaki részéről meglepő dolgokat tapasztal, nem is sejtette, hogy irigy önre az illető, vagy haragszik önre Ez a kelleténél is jobban megviselheti. Próbálja a dolgokat ésszerűen figyelni, igyekezzen megérteni mindennek a hátterét!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Szerdán nagyon kedvező szelek fújdogálnak ön felé és könnyen lehet, hogy egy ötletet vagy egy lehetőséget hordoznak, melyet néhány baráttal vagy családtaggal együttműködve tudna megvalósítani. Vágjon bele, most csupa segítő fényszög hat önre.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ma egy korábbi ígéretét kell teljesítenie, vagy egy tartozást kell megadnia valakinek, mégpedig hamarabb annál, mint ahogyan számított erre. Ez talán azt is jelenti, hogy a mára tervezett dolgait egy kissé át kell szervezni.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ha jól figyel, nyilvánvalóvá válhat, hogy az ön körül zajló események hamarosan pozitív fordulatot vesznek, amit egy információ vagy esemény szerdán meg is erősít. Ma végre színesben látja maga körül a világot, hiszen mind pénzügyileg, mind pedig családilag remekül alakulnak az ügyei.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Az égi folyamatok szerint egy második esély lehetőségét kínálja fel önnek az élet, amely érintheti a munkát, de akár egy kapcsolatát is. Még mindig szeretné? Akkor most üsse a vasat, amíg még meleg!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Szerdán valamiben, amin régóta dolgozik, eredményt érhet el. Az is lehet, hogy amit régóta szeretne, az most elérhető közelségbe kerül, de egy döntést is meg kell hoznia ezzel kapcsolatban, ami viszont megrémiszti. Ha kell, adjon magának még időt, de azért ne hagyja veszni azt, amire ennyit várt!





 





Ezeket olvastad már?
„Az idősebb párommal vesztettem el a szüzességemet – de egyszerűen nem hittem el, amit ezután tett”

„Az idősebb párommal vesztettem el a szüzességemet – de egyszerűen nem hittem el, amit ezután tett”

Hihetetlen: ez a 4+1 étel elősegít a haj növekedését

Hihetetlen: ez a 4+1 étel elősegít a haj növekedését

Ez a csillagjegy ma egy hatalmas horderejű jó hírt kap

Ez a csillagjegy ma egy hatalmas horderejű jó hírt kap

„Annyit keresek az OnlyFansszel, hogy a barátom már csak részmunkaidőben dolgozik, és mindent én fizetek”

„Annyit keresek az OnlyFansszel, hogy a barátom már csak részmunkaidőben dolgozik, és mindent én fizetek”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás