A kávé lelke a koffein?

Talán a mai napig sokan gondolják úgy, hogy egy igazán ízletes, gőzölgő csésze fekete attól az igazi, attól hamisíthatatlan, hogy koffeines, hogy felébreszt, felráz, élénkít. Viszont a kávérajongók valószínűleg már pontosan tudják, hogy nem a koffein a kávé lelke. S erre számtalan ízletes bizonyíték áll rendelkezésre. (x)Megosztás
Szerző: PR cikk
2023.03.20. 15:32
hirdetés

Kinek javasolható a kávé koffein nélkül?

Bárkinek! Az ízletes koffeinmentes kávé kivétel nélkül mindenkinek tökéletes választás. Akik azért választják, mert nem kívánnak koffeinnel élni, kétségtelenül jól határoznak. Akik szeretnének késő este is belekortyolni a csészéjükbe, szintén a lehető legjobb helyen járnak. A kérdés már csak az, hogy hol van itt a kis betűs rész? Mert sokan a mai napig attól tartanak, hogy a mentes kávé kevesebb, mint a hagyományos. Nem olyan ízletes, nem olyan telt, érett, karakteres. Nos, az a jó hír, hogy apró betűvel szedett rész nem létezik, mivel a mentesség ellenére a kávé ízletessége magával ragadó. Legalábbis akik kóstolták, azok erről számolnak be. Gyakran olyan visszajelzések is érkeznek, hogy a koffeinmentes variáció befutóvá lépett elő, mert annyira finom. Van, aki természetesen ragaszkodik a koffeinhez. Sokan élnek vízhajtó, keringést serkentő hatásával. Viszont igaz, ami igaz, késő este, vagy napjában tízszer nem feltétlenül jó ötlet leterhelni a szervezetet. Vagyis még azoknak is ildomos elgondolkodni legalább a próbakortyoláson, akik egyébként kitartanak a koffein fontossága mellett.

Cold,Dairy,Coffee,Drink,With,Milk,,Whipped,Cream.,Foamy,Frappe,
Fotó: Rimma Bondarenko/Shutterstock.com

Végre a gyerekek is kávézhatnak?

Kétségtelen tény, hogy a koffeinmentes az a típus, ami kockázat nélkül kortyolgatható még a gyermekek számára is. De ami még ennél is fontosabb, hogy süteményekben, például tiramisu, kávétorta, szintén megállja a helyét, így aztán bárki bármikor belemerülhet a desszertfalás örömébe. A sokoldalú kávé webáruház ráadásul kitűnő beszerzési forrás, ahonnan mind a koffeines, mind a mentes kávéfőzőkbe valók könnyedén kiválaszthatók és megvásárolhatók. Egyszerre akár több típusból is érdemes beraktározni, így akár nap mint nap újabb és újabb kávéélmények élhetőek meg.

(x)

 

Ezeket olvastad már?
Stresszes nap elé néznek a Rákok, de nincs minden veszve

Stresszes nap elé néznek a Rákok, de nincs minden veszve

Szereted a banánt? Ezt mindenképp tudnod kell róla

Szereted a banánt? Ezt mindenképp tudnod kell róla

Ilyen hatással lesz a csillagjegyekre a pünkösdhétfő

Ilyen hatással lesz a csillagjegyekre a pünkösdhétfő

Te is rögtön felveszed az új ruhádat? Nagy hibát követsz el

Te is rögtön felveszed az új ruhádat? Nagy hibát követsz el

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél feliratkozás