A kávé lelke a koffein?

Talán a mai napig sokan gondolják úgy, hogy egy igazán ízletes, gőzölgő csésze fekete attól az igazi, attól hamisíthatatlan, hogy koffeines, hogy felébreszt, felráz, élénkít. Viszont a kávérajongók valószínűleg már pontosan tudják, hogy nem a koffein a kávé lelke. S erre számtalan ízletes bizonyíték áll rendelkezésre. (x)



Megosztás
Szerző: PR cikk
Létrehozva: 2023.03.20.
Módosítva: 2023.03.21.
hirdetés

Kinek javasolható a kávé koffein nélkül?

Bárkinek! Az ízletes koffeinmentes kávé kivétel nélkül mindenkinek tökéletes választás. Akik azért választják, mert nem kívánnak koffeinnel élni, kétségtelenül jól határoznak. Akik szeretnének késő este is belekortyolni a csészéjükbe, szintén a lehető legjobb helyen járnak. A kérdés már csak az, hogy hol van itt a kis betűs rész? Mert sokan a mai napig attól tartanak, hogy a mentes kávé kevesebb, mint a hagyományos. Nem olyan ízletes, nem olyan telt, érett, karakteres. Nos, az a jó hír, hogy apró betűvel szedett rész nem létezik, mivel a mentesség ellenére a kávé ízletessége magával ragadó. Legalábbis akik kóstolták, azok erről számolnak be. Gyakran olyan visszajelzések is érkeznek, hogy a koffeinmentes variáció befutóvá lépett elő, mert annyira finom. Van, aki természetesen ragaszkodik a koffeinhez. Sokan élnek vízhajtó, keringést serkentő hatásával. Viszont igaz, ami igaz, késő este, vagy napjában tízszer nem feltétlenül jó ötlet leterhelni a szervezetet. Vagyis még azoknak is ildomos elgondolkodni legalább a próbakortyoláson, akik egyébként kitartanak a koffein fontossága mellett.

Cold,Dairy,Coffee,Drink,With,Milk,,Whipped,Cream.,Foamy,Frappe,
Fotó: Rimma Bondarenko/Shutterstock.com

Végre a gyerekek is kávézhatnak?

Kétségtelen tény, hogy a koffeinmentes az a típus, ami kockázat nélkül kortyolgatható még a gyermekek számára is. De ami még ennél is fontosabb, hogy süteményekben, például tiramisu, kávétorta, szintén megállja a helyét, így aztán bárki bármikor belemerülhet a desszertfalás örömébe. A sokoldalú kávé webáruház ráadásul kitűnő beszerzési forrás, ahonnan mind a koffeines, mind a mentes kávéfőzőkbe valók könnyedén kiválaszthatók és megvásárolhatók. Egyszerre akár több típusból is érdemes beraktározni, így akár nap mint nap újabb és újabb kávéélmények élhetőek meg.

(x)

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás