RETRO RÁDIÓ

Horoszkópod a kulcs, te ennyire vagy ördögi személyiség





Mit gondolsz, egy egytől tízes skálán meddig terjed a gonoszságod? Előttünk nincs több titok, a válasz a csillagokban van megírva. Készen állsz a felismerésre?



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.11.12.
gonoszság

Többnyire az egyes csillagjegyek pozitív tulajdonságait szeretjük kiemelni, illetve azokat a jellegzetességeket, amelyek egyedivé tesznek. Csakhogy mindenkinek van egy tüzesebb, ördögibb oldala, de persze ennek mértéke változó. Eláruljuk, te mennyire vagy hajlamos a gonoszságra!

Hogyan reagálsz egy nehéz helyzetre? Tűrsz vagy robbansz? Fotó: Getty Images

A themindsjournal.com gyűjtése szerint a gonoszság skáláján így szerepelnek az egyes csillagjegyek:

Kos: 10/10 Tőled jobb óvakodni, szúrós személyiséged van, sosem hagyod magad. Lobbanékony természeted hajlamos a pusztításra!

Bika: 4/10 Makacs csillagjegy vagy, nehezen bocsátasz meg és lépsz túl a nehézségeken. Ha meg vagy sértve, oda tudsz szúrni másoknak, de alapvetően nem ezen jár az eszed.

Ikrek: 2/10 Őszintén szereted, ha emberek vesznek körül, nehéz előhozni belőled a gonoszságot. Békeszerető természeted ritkán adja át magát a sötét gondolatoknak.

Rák: 8/10 Az egyik legérzékenyebb csillagjegyként könnyű téged megsérteni. Nem viseled jól a piszkálódást, de rosszakaróid hamar megtanulják, hogy jobb visszavonulót fújni veled szemben!

Oroszlán: 9/10 Az elmédben kétségtelenül ott lakozik a rosszindulat, mert mindent megteszel, hogy a reflektorfényben maradhass.

Szűz: 0/10 A csillagjegy szülöttjei igazán intelligens személyek, anélkül is megoldják a problémáikat, hogy gonoszságra vetemednének.

Mérleg: 7/10 Nem vagy túlságosan kedves, ha az érdekeid úgy kívánják. Ha kilátástalan helyzetbe kerülsz, átadod magad a gonoszságnak.

Skorpió: 5/10 Kissé bonyolult személyiség vagy, ám a ravaszságod megkérdőjelezhetetlen. Jobb, ha veled senki sem próbál ujjat húzni!

Nyilas: 1000/10 Vidám természeted miatt senki sem gondolná, milyen gonoszságokra vagy képes. Ügyesen álcázod az érzéseidet, de amint lehetőség nyílik, lecsapsz!

Bak: 100/10 Hideg és számító tudsz lenni, ha elkalandozik az elméd, akkor összeesküvés-elméleteket szövögetsz. Bölcs vagy, így könnyen túljársz mások eszén!

Vízöntő: a gonoszságod nem mérhető számokban, maga a sátán vagy, de ez csak akkor jön elő belőled, ha sarokba szorítanak. Ha megtámadva érzed magad, elszabadítod a poklot, pedig egyébként pozitív személyiséged van.

Halak: 1/10 Benned nem lakozik rosszindulat, kerülöd a negativitást. Nem számít, hányszor sértik meg érzéseidet, soha nem fogsz bántóan reagálni.





Ezeket olvastad már?
Megdöbbentő, de igaz: nem a vízkő a mosógép legnagyobb gyilkosa

Megdöbbentő, de igaz: nem a vízkő a mosógép legnagyobb gyilkosa

Kiderült: ezt a csillagjegyet hatalmas szerencse éri a mai nap

Kiderült: ezt a csillagjegyet hatalmas szerencse éri a mai nap

Versenyt fut az idővel az édesanya 2 éves kisfia életéért

Versenyt fut az idővel az édesanya 2 éves kisfia életéért

Így ettek ők! Ezek voltak a magyar írók kedvencei

Így ettek ők! Ezek voltak a magyar írók kedvencei

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás