Jó hír érkezett a Halaknak





Úgy tűnik, végre beindult a szekér: az eddigi fagyos, mozdulatlan légkör engedni látszik.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.09.07.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Továbbra is ön a legenergikusabb az összes jegyek közül. De ez mostanra már nem zavarja, sőt, egyenesen igényli is a változatosságot. Képtelen egy helyben ülve dolgozni. Szerencsére ma sokat kell rohangásznia.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A Szűz jegyében járó Nap nagyon harmonizál önnel, békés napot ígérnek önnek a csillagai. Ma minden simán, gördülékenyen mehet. Igaz, hogy ebben egy alapvető szemléletváltás is segíti: rájön, hogy semmi sem sürgős annyira, hogy megérje idegeskedni érte.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Sűrű napok következnek önre, melyek megviselik az idegrendszerét és végül a gyomrát is. Különösen, ha készületlenül megy bele hatalmi harcokba, kerülhet torok- és gyomorszorító helyzetbe ma. Ha felkészül, győzhet!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Merkúr a Mérlegben van, és nagyon felerősíti igazságérzetét. Most különösen zavarja, ha olyan dolgokkal szembesül, amikről érzi, hogy nem helyesek, és finoman ugyan, de szóvá is teszi. Jól is teszi, hogy kiáll a véleménye mellett.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A mai napon végre valami kedvező sorsfordulatra számíthat. A csillagok állása azt jelzi, hogy valamilyen rég elfeledett dolga, terve, reménye kerülhet ismét előtérbe. Persze igazából ön sohasem tett le róla: ezért valósulhat meg.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Telis-tele van kérdésekkel, nem találja a választ a gondjaira. Sajnos, azzal kapcsolatban éppen, aki a legnagyobb segítségére lehetne. A társával való gondjai miatt úgy érzi, magában, támasz nélkül áll a világban. Beszéljen vele, ő segíthet!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A munkahelyén továbbra is nagy a hajtás, ezért minden energiájára szüksége lesz, hogy bírja az iramot. A délutánját azonban – habár nem lesz könnyebb – legalább olyasmivel töltheti, amit igazán szeret csinálni.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ön szeret nyílt lapokkal játszani, ami igen szép dolog. Ám néha az őszinteség is lehet bántó. Addig ne fedje fel az érveit, amíg nem teljesen biztos a dolgában. Lehet, hogy tévedés, vagy félinformációk miatt bánt meg valakit.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Mostanában úgy érzi, kevésbé inspirálja önt a környezete az alkotásra. Pedig önnek az alkotás, az önmegvalósítás fontosabb holmi robotolásnál. Keressen élményeket! Találkozzon barátokkal, ismerősökkel!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Nem ártana, ha néha kicsit lassabban dolgozna. A kapkodásból eredően ugyanis lehet, hogy ma az egész napi munkáját újra, elölről kell kezdenie. Hiszen ismeri a mondást: lassan járj, tovább érsz! És akkor haza is hamarabb ér majd.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ön idealista típus, de ne feledje el, hogy az emberek többnyire húsból és vérből valók. Nem ködökből, felhőkből, és nem is kőből vésettek. Ezért bocsássa meg nekik az esendőségüket. Ha így tesz, már a mai napon több öröme lesz!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Úgy tűnik, végre beindult a szekér: az eddigi fagyos, mozdulatlan légkör engedni látszik, és számtalan terve lassan, de biztosan elindulhat a megvalósulás felé. Meglehet, egyszerre több is. Most meg a kapkodás lehet a baj.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás