RETRO RÁDIÓ

Tündéri, ahogy Rácz Jenő és Gyuricza Dóra kislánya bújócskázik

Elolvadnak a rajongók, olyan tündéri képet mutatott Gyuricza Dóra kislányáról, Kamilláról. Erről nem érdemes lemaradni.Megosztás
Szerző: sv
Létrehozva: 2023.04.26.
Módosítva: 2023.04.26.
Rácz Jenő lánya feleség

Rácz Jenő és Gyuricza Dóra nem is lehetnének ennél boldogabbak. mindketten sikeresek a karrierjükben, folyton úgy turbékolnak, mint a galambok, gyönyörű kicsi lányuk, Kamilla pedig teljes mértékben bearanyozza a napjaikat. A büszke édesanya most tüneményes fotót mutatott.

Rácz Jenő
Fotó: Bors

Ahogyan azt a Metropol is megírta, Gyuricza Dóra és Rácz Jenő nemrégiben ünnepelték a házassági évfordulójukat. A legendás álompár négy éve van már együtt jóban és rosszban, nemrégiben pedig megszületett tüneményes kislányuk, Kamilla is. 

Kamilla mellett igazán csodásak a hétköznapok, a baba ugyanis mindig kitalál valamit, amivel elszórakoztathatja szüleit. Gyuricza Dóra most arról mutatott egy képet, hogy a kislánnyal bújócskát játszanak. Kamilla roppant leleményes módon a kanapé mögé bújt el, mégpedig úgy, hogy apró kis kezeivel az ülésre támaszkodott, így csupán a fejét hajtotta le. 

Dóra maga is alig hiszi el, hogy ennyire aranyosan is el lehet bújni, a rajongók pedig valósággal odáig vannak a kislányért. 

„Drága Dórikám! Kamilla bújócskázása egy tündéri, ennivaló mutatvány!”

„Ha én nem látok, engem sem látnak.”

Egyébként Rácz Jenő és Gyuricza Dóra mindig igyekeznek elég időt szentelni egymásnak is. Nem veszett ki a romantika az életükből attól, hogy megszületett a kisbabájuk, sőt már nem zárkóznak el a kistestvértől sem. A sztárséfnek ugyanakkor sok pihenésre van szüksége, ugyanis nemrég horror balesetet szenvedett, és bár már főzni tud, azért még lábadozik. 

 

Ezeket olvastad már?

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás