Káosz az utakon! Balesetek miatt áll a forgalom az országban

Rengeteg baleset történt ma a kora reggeli órákban. Emiatt sok helyen áll vagy csak araszol a forgalom. Mutatjuk a részleteket!Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.07.31.
baleset káosz forgalom

Rengeteg baleset történt az országban szombat reggel! Az M1-es autópálya Győrt elkerülő szakaszán, a 126-os km-nél több jármű ütközött össze. A belső sávot lezárták, a torlódó kocsisor már 2-3 km. Az M3-as autópályán, a Vásárosnamény felé vezető oldalon a Gyöngyös-nyugat csomópont térségében a 70-es km-nél szintén baleset miatt sávzárásra, torlódásra lehet számítani - közölte az Útinform.

Fotó: Metropol/Keresztesi Balázs

Erős a forgalom az M0-s autóút déli szektorán is. Különösen az M5-ös autópálya felé vezető oldalon, Nagytétény térségében telítettek a sávok, 2-3 km-es az araszoló kocsisor. Távolabb, a 25-ös km-nél, Dunaharaszti térségében egy személyautó balesete miatt a leálló sávot lezárták.

Emellett ezen a hétvégén rendezik a hagyományos FORMA-1 autóversenyt a Hungaroringen. Ezért napközben erős járműmozgásra készüljenek az M3-as autópályán Mogyoród térségében mindkét irányból. Fontos tudnivaló, hogy a fővárosból kifelé haladva a 13-as és a 18-as km között a leálló sávot csak a VIP vendégek használhatják. A nagyközönség a versenypályát a 19-es és a 23-as km-nél lévő kihajtón keresztül tudja megközelíteni.

Top hírekHírlevél-feliratkozás