Élő adásban ölte meg barátnőjét a youtuber





Megszégyenítette, bántalmazta, majd kizárta a legnagyobb fagyba barátnőjét egy férfi, amit az egész világnak közvetített. Valentina nem élte túl azt az estét.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.04.29.
felfoghatatlan kegyetlenség

Hátborzongató élő adást közvetített egy youtuber a Moszkva melletti otthonából. Stas Reeflay vagy valódi nevén Stanislav Reshetnikov (30) pénzt kapott azért, hogy bántalmazza barátnőjét.

A felkavaró felvételeken prostituáltnak és büdösnek bélyegezte a férfi Valentina „Valya” Grigorjevát (28). Sőt, kínzásként az erkélyre is kizárta, amit később azzal magyarázott, hogy nem akarta, hogy a házában bűzölögjön bélbetegsége miatt a barátnője.

Nem csak a fagy okozta a halálát

Később visszahozta a nőt, és azt mondta a nézőknek: „Srácok... Nincs pulzusa... Sápadt. Nem lélegzik.” Az elsődleges jelentése szerint Valentina belehalt a fagypont alatti hőmérsékletbe az erkélyen. Később azonban a halottkém megállapította, hogy nemcsak a zord idő játszott közre a halálában, hanem egy súlyos fejsérülés is.

A nő holttestén egy koponyaagyi traumát találtak, valamint többszörös zúzódások borították az arcát, és a lágyrészeit is véraláfutások csúfították el. A Daily Star információi szerint Reshetnikov egyik online követője ezer dollárt (kb. 300 ezer forintot) fizetett neki, hogy folytassa az aljas bánásmódot.

A youtubert a pszichológiai és pszichiátriai vizsgálatok beszámíthatónak és tárgyalásra alkalmasnak találták. A tárgyaláson – amin édesanyja, testvérei is részt vettek – hat év börtönbüntetésre ítélték Reshetnikovot.

Édesanyja – aki kereskedelmi menedzser – korábban azt mondta, hogy fia „egy cicát sem bántana”, és „nagyon kedves ember”.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás