Vírustagadó konferencián fertőződött meg, belehalt a Covidba az ismert vírusszkeptikus





10 nap lélegeztetőgépes kezelés után elhunyt a 61 éves vírustagadó influenszer, aki egy összeesküvés-elmélet konferencián kapta meg a halálos kórt.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.01.09.
koronavírus

Texasi otthonában találtak rá szenteste eszméletlen állapotban arra a férfira, aki vírustagadóként volt ismert követői körében. A 61 éves összeesküvés-elmélet hívő Doug Kuzma valószínűsíthetően egy összeesküvés-elméleteket taglaló konferencián vett részt, amikor megfertőződött. Ezt azonban nem akarta tudomásul venni, sokáig csak a hörghurutját sejtette a tünetek mögött. Azonban állapota folyamatosan romlott, ezért négy nap múlva orvost kellett hozzá hívni. A férfi azonban még ekkor is makacsul kitartott amellett, hogy biztos nem kapta el a koronavírust, ezért elutasította a tesztelést. „Előbb halok meg itthon, minthogy kórházba vigyenek!” – jelentette ki ismerőseinek.

Újabb öt nap elteltével aztán a vírustagadó elismerte, hogy elkaphatta a fertőzést. Szenteste már eszméletlen állapotban találtak rá, kórházba szállították és lélegeztetőgépre tették. Életét azonban már így sem sikerült megmenteni, 10 nappal később elhunyt – írja a Bors angol lapinformációra hivatkozva.

Légzéstámogatással ápolt beteg Fotó: MTI/Veres Nándor

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás