RETRO RÁDIÓ

Világ-szépségversenyre készül a 11 éves Márk





Még csak 11 éves, de máris hatalmas sikereket tudhat maga mögött a nagykátai fiú, Csutorka Márk, aki Magyarországot képviseli majd a jövő júniusi Grand Sea World szépségversenyen Bulgáriában. Márkot szülei, nővére, tanárai és barátai is mindenben támogatják, a suliban pedig már most odavannak érte a lányok.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2020.11.13.
világ szépségverseny nagykátai fiú Grand Sea World

Csutorka Márkra több mint egy éve egy országos szépségversenyen figyelt fel Szick Petra modell, aki korábban megnyerte a Grand Sea World szépségversenyt. Az egykori szépségkirálynő azóta mentorálja a 11 éves nagykátai fiút, aki több sorozatban, filmben is kapott kisebb szerepeket, és már modellként is kipróbálhatta magát. Most élete legnagyobb megméretettésére készül, júniusban ugyanis indul a Grand Sea World világ szépségverseny Mr Child kategóriájában Bulgáriában.

Márk júniusban Bulgáriában versenyez majd

- Szerencsére minden feltételnek megfeleltem, és bejutottam a versenybe. Nagyon izgatott vagyok és várom már, hogy kint legyek, rengeteget készülök - kezdte a Metropolnak a 11 éves Márk, aki már azzal is elégedett, hogy kijutott a versenyre, ahol számos divatcég és modellügynökség is jelen lesz, hogy felfedezzék a világ ifjú tehetségeit.

Gitározni tanul, lovagol és hetente kétszer edz

Az egyhetes verseny alatt nem csupán a külsőségeket nézi majd a zsűri. - Lesz tehetségkutató alverseny is, amire egy gitáros énekes produkcióval készülök. A nyáron megismerkedtem Molnár Danival, a Sztárban Sztár leszek versenyzőjével, ő szerettette meg velem a gitárt, azóta tanárhoz is járok. Rendszeresen lovagolok, és egy edző hetente kétszer online órát is tart nekem, hogy a lehető legjobb formában legyek júniusra - folytatta a nagykátai fiú.

„Nem erőltetünk Márkra semmit”

Márkot szülei mindenben támogatják. - Nem erőltetünk rá semmit, mindent ő szeretne, nekünk szülőként pedig az a feladatunk, hogy támogassuk az álmai megvalósításában. Az apukája eleinte ellenezte ezt az egészet, mert mérnökként nem igazán tudta elképzelni, a fiunkra milyen jövő vár ebben a világban. Mostanra azonban ő is látja, hogy Márk szépen halad előre, sikerei vannak és boldog, amiért ezt csinálhatja, így ma már ő is büszke rá - mondta Márk édesanyja, Csilla, aki mindenhová elkíséri fiát.

Mindenben segíti autista nővérét

- Viszem-hozom Márkot a munkákra, különórákra és én fogom elkísérni a versenyre is. Nagyon szoros beosztásunk lesz majd, mert rengeteg rendezvényre, bemutatóra, jótékonysági kezdeményezésen kell mennünk, és a zsűri végig figyelemmel kíséri, hogy a jelöltek hogyan viselkednek ilyen szituációkban. Nem aggódom, Márk egy nagyon nyitott, talpraesett, barátságos, beszédes gyerek, emellett rendkívül segítőkész és empatikus. Ebbe született, mert van egy 15 éves lányunk is, aki autista. Gréti sok mindenre tanítja az egész családot, köztük Márkot is, aki nagyon szoros viszonyt ápol a nővérével és mindenben segíti őt - mesélte az édesanya.

A 11 éves fiút az egész családja támogatja

Már most imádják a lányok

A 11 éves fiú a felkészülés mellett a tanulást sem hanyagolja. - Könnyen tanulok, nagyon odafigyelek az órákon, így otthon már nem sokat kell készülnöm - mondta Márk, aki kitűnő tanuló.

- A tanárai tudják, mire készülünk, és nagyon segítőkészek. A sulis társai is drukkolnak neki, főleg a lányok, akik szívesen barátkoznak vele és keresik a társaságát. Úgy veszem észre, tetszik nekik Márk - tette hozzá Csilla.

 





Ezeket olvastad már?
Fordulat a tragikusan elhunyt 8 éves kislány ügyében, komoly döntést hozott a család

Fordulat a tragikusan elhunyt 8 éves kislány ügyében, komoly döntést hozott a család

Nagypéntekre készülünk, fontos határidők is lejárnak

Nagypéntekre készülünk, fontos határidők is lejárnak

Romhalmaz maradt az újpalotai ámokfutó után - egy fekete Mercedest keresnek

Romhalmaz maradt az újpalotai ámokfutó után - egy fekete Mercedest keresnek

Ordító szél és nyárias napsütés - két évszak találkozik húsvétkor

Ordító szél és nyárias napsütés - két évszak találkozik húsvétkor

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás