Minden arra utal, hogy Kőnig Annának és Kővári Viktornak sikerült félretennie a régi konfliktust, és elkezdtek közeledni egymáshoz. A két Kihívó között megtört a jég, de abban nem biztosak, hogy szorosabb barátság is kialakulhat köztük.

„Nagyon jóban voltunk Annával a játék elején, amit a konfliktusunk némileg visszavetett, illetve Benővel is szoros bizalmi viszonyba kerültek, így még kevesebbet beszélgettünk. Benő kiesése kicsit megkönnyítette a kapcsolatunkat, kezdetben eléggé bezárt, de mégis kezdtek leomlani ezek a falak, mindkettőnk részéről. Nyitnunk kellett egymás felé, hogy megtörjön a jég. Már merünk bármit mondani a másik mellett, bizalommal állunk egymás felé, és önmagunk lehetünk” – árulta el a Ripostnak a Kihívók szépfiúja, aki úgy érzi, szorosabbra is fűzhetik a barátságukat Annával.

Kőnig Anna és Kővári Viktor elfelejtették a konfliktusukat (Fotó: TV2)

„Lehet ebből akár szorosabb kötelék is, főleg, ha idővel csökken a csapat létszáma. Megvan a lehetőség arra, hogy eljussunk oda, ahol a játék elején tartottunk” – mondta Viktor és Anna is hasonlóan vélekedik:

„Én igazából soha nem éreztem ellenségesnek a viszonyunkat, Viktor részéről volt egy visszalépés és húzott maga köré egy falat. Az kiderült, hogy nagyon különbözőek vagyunk, ezért nem hiszem, hogy nagyon szoros kötelék alakulna közöttünk. Illetve vannak szituk, amikor megbocsátasz valamit, de nem felejted el a múltban történteket, ezért már eleve másként kötődsz, mint egy kezdőhelyzetben. A jó viszonyt szerintem megtartjuk, de örök barátok már nem leszünk” – jelentette ki Kőnig Anna.