Borzalmas esetről számoltak be a dél-karolinai rendőrök. Az egész akkor kezdődött, amikor a 22 éves Paul Murdaugh és édesanyja, az 52 éves Maggie Murdaugh a hegyekbe mentek vakációzni egy vadászházba.

Ám a csendes és nyugodt pihenésüknek fegyveresek vetettek véget. Az elsődleges információk szerint este 9 és fél 10 körül hangzottak el az első lövések. Alex Murdaugh, Paul apja és Maggie férje, aki ügyvédként dolgozott, csak később csatlakozott a családjához. Ám mire a faházhoz ért, a kutyakennel közelében holtan találta fiát és szerelmét. A családfő állítólag nem volt ott a kettős gyilkosság idején.

A Crime Online információi szerint a rendőrség azt gondolja, hogy a fiatal férfi volt a célpont, édesanyja csak járulékos veszteség lehetett. Ugyanis még 2019-ben Paul egy csónakbaleset részese volt. A fiatalok ittas állapotban ültek a hajóba, amikor pedig váratlanul felborultak, a 19 éves Mallory Beach életét vesztette. A fiatal lány családja azonban azt válaszolta a rendőrségnek, hogy nincs közük az esethez és imádkoznak azért, hogy Murdaugh-ék békére leljenek. A hatóságok a továbbiakban még folytatják a nyomozást.