A marylandi hatóságok egy halálos házi tűz miatt nyomoznak, melyben két gyermek és egy felnőtt vesztette életét – számolt be a tragédiáró a Crime Online. A tűzben további 2 ember megsérült, őket azonnal kórházba kellett szállítani. Az áldozatok Rodney Francis Brady Jr. (36), Hailie Elizabeth Conte Smith (16), és Tarin Lei Mae Durham (12).

Az elhunytak kapcsolata egyelőre nem ismert, továbbá a rendőrség még nem hozta nyilvánosságra a sebesültek személyazonosságát.

A nyomozók megállapították, hogy a szomszédok a videókat és a képeket korábban készítették, minthogy tárcsázták volna a 911-et. Steve Lohr, a Hagerstowni tűzoltóparancsnok elmondta, hogy a favázas házat teljesen elborították a lángok, mire a helyszínre érkeztek. Wes Decker, Hagerstown város szóvivője szerint a tűzoltók két perccel a hívás után már a helyszínen voltak, azonban a vizsgálat során kiderült, hogy a tűz határozatlan ideig égett, mielőtt tárcsázta volna bárki a segélyhívót.

A nyomozók továbbra is vizsgálják a tűz keletkezésének körülményeit, melyet a parancsnok a „szokatlan” szóval definiált. További információkat nem árultak el.