Íme az idősebb pasik bájitala, ezért rohansz a karjaikba!





Úgy érzed, hogy egy idősebb férfival randevúzni másfajta élmény, mint egy veled egykorúval? A mondás szerint az életkor csak egy szám, de ez tényleg így van?



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.06.19.
vonzódás

Az idősebb férfival való találkozgatásnak számos lehetséges előnye van, amelyek még téged is meglephetnek! Bár ez mindig is vitatott téma volt, van alapja a döntésnek.

Ha közös jövőképetek van, akkor a kor tényleg csak egy szám Forrás: Pixabay

Ha a választottad idősebb, te is érettebb leszel mind érzelmileg, mind pedig mentálisan – írja a themindsjournal.com. Ez a kapcsolat abban is segíthet, hogy gyakorlatiasabb legyél és világos elképzelésed legyen arról, mit vársz az együtt töltött időtől. Fiatalabb partnerként az idősebbtől próbálsz tanulni, így könnyebben megérted az elkötelezettség valódi jelentését. Általában hajlamos vagy túl érzelgőssé válni? Ezúttal ez kicsit másképp lesz, mert a tapasztalt férfival való randevúzás türelemre int. Nem is aggódsz majd annyit, hisz mindig lesz melletted valaki, aki bölcs és jó tanácsokat ad.

A kölcsönös tisztelet mindig jelen lesz!

Igen, megoszlanak a vélemények, sőt a te életszemléleted teljesen más lehet, mint az övé. Azonban nem fog rákényszeríteni, hogy egyetérts, de megpróbálja megérteni a te álláspontod. Emellett abban is segíteni fog neked, hogy emberként fejlődj. A kapcsolatok többet jelentenek, mint a szórakozás és az összebújás. Amikor egy idősebb férfit választasz, ő arra fog törekedni, hogy önmagad legjobb verziója legyél. A legcsodálatosabb az egészben az, hogy nem érzed majd a nyomást, önmagadtól akarsz mindenben jobb lenni, amit csinálsz.

Az érettebb pasik magabiztosabbak és komoly önuralmuk van, ami biztosan hatással lesz rád is. Ők már sok mindenen mentek keresztül az életben, számos tapasztalatot szereztek – ez teszi őket erőssé és határozottá. Ugyanakkor ismerik a határaikat, így sosem tűnnek vakmerőnek vagy hanyagnak. Ez az egyik fő oka annak, hogy az idősebb férfiakat annyira csábítónak találják a nők.

Egy idősebb pasival való randevúzáshoz mindenképpen bátorságra van szükség a társadalmi nyomás és néhány kötelezettség miatt, de akadhat, akiért megéri követni a szíved. Arra azonban ügyelj, hogy a tanítási szándéka ne váljon kioktatóvá, a gondoskodás pedig semmiképp ne a kisajátításról szóljon! Azt is egyeztessétek, hogy ugyanazt várjátok-e a jövőtől. Lehet, hogy egy idő után unalmas lesz számodra, vagy az okoz majd problémát, hogy már nem akar például megnősülni. Ha egy hullámhosszon vagytok, tiétek a pálya!





Ezeket olvastad már?
Ma 38 éve történt a csernobili atomkatasztrófa - így néz ki most az erőmű - galéria

Ma 38 éve történt a csernobili atomkatasztrófa - így néz ki most az erőmű - galéria

„Ha segít, én is segítek” – utcán keres munkát a 74 éves, hajléktalanság szélén álló László

„Ha segít, én is segítek” – utcán keres munkát a 74 éves, hajléktalanság szélén álló László

Késelést jelentettek Zuglóból – kiderült, mi történt

Késelést jelentettek Zuglóból – kiderült, mi történt

Hollik István: Magyarországnak és Európának béke kell!

Hollik István: Magyarországnak és Európának béke kell!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás