Hiszékenynek lenni nem azt jelenti, hogy vakon bízol abban, amit mondtak neked, hanem azt, hogy reményteljesen fordulsz másokhoz, hiszel bennük. Gondolkoztál már azon, hogy mennyire vagy hiszékeny? Ha szeretnél választ kapni a kérdésre, vess egy pillantást az alábbi ábrára és segítünk értelmezni az eredményt.

Az, ami először felkelti a figyelmünket, sokat elárulhat gondolkodásunkról és titkos személyiségjegyeinkről. Egy pingvint vagy egy férfi arcát szúrtad ki?

Amennyiben egy pingvint vettél észre először, az azt jelenti, hogy rendkívül intuitív személyiség vagy, magas érzelmi intelligenciával rendelkezel. Tele vagy olyan tapasztalatokkal, amelyek bölcs emberré tettek. Nem vagy hiszékeny típus, időbe telik, mire megbízol másokban.

Ha elssőre egy férfit szúrtál ki az ábrán, akkor fontos számodra a társasági élet, sok barátod van. Igyekszel mindenki véleményét figyelembe venni, te vagy a béketeremtő a csapatban. Könnyen megbízol az emberekben, hiszékeny típus vagy. Olykor azonban gondot okoz számodra a következtetések levonása egy-egy szituációból.