Hátborzongató tragédia történt a napokban az amerikai Wake megyei temetőben. Egy 18 éves észak-karolinai lány péntek este a helyi temetőben meggyilkolt egy 69 éves férfit.

Az elsődleges információk szerint, nem sokkal este 10 óra után hívták ki a rendőröket a Mount Olivet temetőhöz, ahol James Lacy Taylort súlyos sérülésekkel találták meg. Kórházba szállították, ahol később halottnak nyilvánították.

Képünk illusztráció
(Fotó: Pixabay)

A gyanús eseményekre két szemtanú is felfigyelt, akik két férfit és egy nőt láttak sietősen távozni a temetőből, majd két kocsival hajtottak el ugyanabba az irányba. A rendőrség nagyon kevés információt árult el a gyilkosságról, de azt közölték: szombat este letartóztatták Maria Elizabeth Pena-Echeverriát. Azt egyelőre homály fedi, hogy milyen kapcsolatban áll egymással Maria és James, továbbá a tinédzser lány indítékai is ismeretlenek. Bár az már magában sokkoló, hogy egy ennyire fiatal lány, képes volt megölni egy nála jóval idősebb férfit.

Pena-Echeverriát a Wake megyei fogdában tartják fogva óvadék nélkül, tárgyalására majd kedden kerül sor a bíróságon – számolt be róla a Crime Online.