Az easyJet Bristolból Alicantéba tartó járatára készültek beszállni az utasok, amikor kitört a botrány. Egy lerészegedett férfi támadt rá két reptéri alkalmazottra úgy, hogy egy nőt – vélhetően a barátnőjét – félre is lökött. Az agresszív férfi ököllel ment neki a dolgozóknak, akik a padlóra estek. A támadás oka az lehetett, hogy a részeg férfit és társát állapota miatt nem akarták felengedni a gépre, de az agresszió persze további kellemetlenségeket szült.

A támadás láttán a személyzet többi tagja is odasietett, illetve két utas is próbálta megnyugtatni a párost, amelynek nőtagja is lökdösődni kezdett a sértegetések közepetteírja a Metro. A helyszíni beszámolók szerint nagy volt az ijedelem, ráadásul gyerekek is szemtanúi voltak az agresszív megnyilvánulásnak.

A kapunál dolgozó két nő nagyon megrémült, amikor az ittas személyek azt kérdezték tőlük: „Hogyan fogják megakadályozni, hogy feljussunk a járatra?” Ők annyira megijedtek a történtektől, hogy mindketten sírva fakadtak. A helyszínre riasztották a rendőrséget, a balhézó párt letartóztatták. A 39 éves férfinek és a 37 éves nőnek testi sértés miatt kell felelnie.