Az Örs vezér terén összeverődött kolduscsapatok zaklatják az arra járókat, de az üzletek normális működését is megzavarják. „Konkrétan kiráz a hideg, amikor át kell haladnom a téren. A koldusok elfoglalják az aluljáró lépcsőit, összepiszkítják a padokat és eltömítik a jegykiadó automatát”- mesélte lapunknak Anikó, aki rendszeresen átgyalogol a téren.

„Egyre rosszabb a helyzet, óránként jönnek, hozzánk kuncsorogni a zűrösebbnél zűrösebb arcok. Rendőrt, közterest alig látni” – ezt már az egyik bolt eladója mondta, aki szerint az Örs vezér tere lett a legszörnyűbb tér a fővárosban.

Bűnbanda „ napindító értekezleten” (Fotó: Metropol)

Lapunk rejtett kamerás felvételein is jól látható, hogy egy szervezett bűnözői csapat alakult a téren. A fekete pólós főnöknek tűnik, miután a környéken található összes gyanús alakkal beszélgetett és láthatóan valami előre megtervezett feladatot vázolt fel nekik. A kéregetők közt van kölyökkutyás ember, női ruhába öltözött férfi és illuminált nő is.

Ha kíváncsi vagy mi zajlik az Örs vezér téren, látogass vissza pénteken oldalunkra, vagy keresd a Metropol újságot terjesztőinknél.